Ti eddig miben szívtatok a korona vírus miatt?
Mi most akartunk lakást venni, hát a piac befagyott és a hitel is bizonytalan.
Alig vártam már, hogy a hitel után felmondhassak, jelenleg örülök, hogy dolgozhatok otthon, legalább van fizetésem.
Munka mellett tanulok, most diplomáznék, az se biztos, hogy sikerül így.
A férjem a munkája miatt, 2 hétig nem jöhet haza.
Az már mellékes, hogy nincs kihez szólnom, mert a barátok messzebb laknak, és bár tanulnék, a könyvtár zárva stb.
Ki az, akinek még ilyen nagy dolgokban húzta keresztül a terveit?
Munkahelyen miatt.
Párom fizetés nélküli szabira lett küldve ,sok félretett pénzünk nincs.
Kilátástalan a helyzetünk.
Építészeti szakon fogalmam sincs hogyan lesz megoldva a távoktatás, tekintve, hogy egy tárgyamon kívül az összes festészet, rajz, makettezés...
Páromnak dolgoznia kell, másik városban, de nekem haza kellett jönnöm, mivel a koliból elküldtek, így nem tudunk találkozni, ide most addig nem tud jönni a fertőzésveszély miatt.. de ma már rosszul is érzi magát..
Barátaim messze vannak, bár ez msot sleppet sem érdekel.
Nyaralásunk lemondva.
A hormonjaimmal gondok vannak, épp a kivizsgálás középén voltam, de így az orvosi dolgokat hanyagolnom kell. Viszont valószínűleg így meg kell ismételni majd a vizsgálatokat (vérvételek), mert 2 hónap múlva nem feltétlen lesz releváns az eredmény. Mivel magánorvosnál voltam, ezért nem lesz olcsó, megint mindent kivizsgálni, pláne, hogy egy ilyen 10-15 ezer között mozog.
Nem nagy dolgok annyira, de felborított mindent.
Persze inkább ez, minthogy beteg legyen bárki is a kényelem miatt, szóval erre gondolok most.
6
Legalább van munkád sokaknak az sincs már ...
Feleségem megkívánta a palacsintát de sehol sincs liszt.
Munkahelyem megy tovább, max több órát kell dolgozni ha úgy jön a parancs.
Az ovi bezarasa a legnagyobb gond jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!