Szerintetek, ha úgy érzem, hogy valaki nagyon nem szeret engem, pedig látszat mást mutat, akkor tényleg nem szeret?
Az, hogy én szeretek valamit / valakit, az az én érzésem.
Az, hogy te azt hiszed, érzed, más szeret, egy gondolat. Nem tudhatod, hogy a másik mit érez, ha nem mondja, mutatja ki. De a kimutatás nem egyértelmű. Lehet csak figyelmes, kedves, te meg azt hiszed szeret. És fordítva is lehet: ha valaki zárkózott, belül állandóan játszódik valami a fejében, amit te nem látsz.
Ha valóban érdekel a dolog, vele beszélj erről egy olyan helyen és olyan hangulatban, ahol kényelmesen, valamint bizalmas mindkettőtöknek. Szóval ne a lépcsőházban, ne a villamoson és ne a neten.
Minket meg hiába kérdezel, sem a te, sem az ő gondolatait, sem érzéseit nem ismerjük.
Beszélj vele.
"pedig látszat mást mutat"
Milyen 'látszat'?
Az lehet a te belemagyarázatod is.
Nem biztos, hogy szeret az, aki segít felállni azután, hogy elgáncsolt- de magyarázhatod úgy is, hogy azért gáncsolt el, hogy szeretetból segíthessen felállni.
En is mint 3 as
Azt érzi az ember hogy nem szeretik/szeretik.
A sok külcsinnek dumànak a sziv nem döl be
"Jol csak szivével làt az ember"
Ha az erzes nem mulik annak alapja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!