Elképzelhető, hogy egy 50-es nő telefonálás-függő legyen?
Anyám most 53 éves, általában reggel 7 és este 23 között megállás nélkül telefonál, barátnőivel, meg ügyeket intéz, stb..
sosincs vége, minig az van, hogy várj katikám, hívnak, tartsd a vonalat.. haló? jónapot, vonalban vagyok, ráér később? na itt vagyok katikám...
másik eset, hogy elköszön valakitől, hogy jóó jóó rendben, sziaa szia, holnap talizunk, leteszi és már közben is csörög, mert amíg telefonált már hívrák.. felveszi, sziiiaaaa zsóóófiiii..
Aztán délután panaszolja zsófinak, akivel már 4 órája beszél, hogy jajjj tee annyit beszéltem, nagyon fáradt vagyok, nem bírok többet telefonálni..
na. itt álljunk meg.. Akkor mi a fsznak beszél még mindig olyan elhanyagolható emberekkel, mint a barátnői? Nem is fontos, halaszthatatlan dolog, ráadásul chatelhet is velük..
Deeee, persze, hogy folytatja...
Ez normális? Tehát elő szokott fordulni?
ja és egyébként anyámnak elég rossz a hallása, ezért olyan hangosan beszél a telefonba, mintha át kéne kiabálni a másikhoz, sé ki si hangosítja, amit a füléhez tart..
Reggelente kb 6 körül erre kelek... Már nem bírom!!!!!
ROSSZABB, Mint amikro az elmegyógyintézeten teszteli ka beteget azzal h,ogy egész nap üvöltő zenéz raknak be....
ÁÁÁáá. nem. üzleti célokkal a barátnőivel? Nem. higgyétek el, hogy nem..
inkább úgy mondom, hogy 30-ből 1 barátnő olyan, aki hasznot hoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!