Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elképzelhető, hogy egy 50-es...

Elképzelhető, hogy egy 50-es nő telefonálás-függő legyen?

Figyelt kérdés

Anyám most 53 éves, általában reggel 7 és este 23 között megállás nélkül telefonál, barátnőivel, meg ügyeket intéz, stb..

sosincs vége, minig az van, hogy várj katikám, hívnak, tartsd a vonalat.. haló? jónapot, vonalban vagyok, ráér később? na itt vagyok katikám...

másik eset, hogy elköszön valakitől, hogy jóó jóó rendben, sziaa szia, holnap talizunk, leteszi és már közben is csörög, mert amíg telefonált már hívrák.. felveszi, sziiiaaaa zsóóófiiii..

Aztán délután panaszolja zsófinak, akivel már 4 órája beszél, hogy jajjj tee annyit beszéltem, nagyon fáradt vagyok, nem bírok többet telefonálni..

na. itt álljunk meg.. Akkor mi a fsznak beszél még mindig olyan elhanyagolható emberekkel, mint a barátnői? Nem is fontos, halaszthatatlan dolog, ráadásul chatelhet is velük..

Deeee, persze, hogy folytatja...

Ez normális? Tehát elő szokott fordulni?

ja és egyébként anyámnak elég rossz a hallása, ezért olyan hangosan beszél a telefonba, mintha át kéne kiabálni a másikhoz, sé ki si hangosítja, amit a füléhez tart..

Reggelente kb 6 körül erre kelek... Már nem bírom!!!!!

ROSSZABB, Mint amikro az elmegyógyintézeten teszteli ka beteget azzal h,ogy egész nap üvöltő zenéz raknak be....

2020. márc. 13. 12:41
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Úristen mennyi hibát ejtettem.. Látjátok? Ilyen a hatása... Már remegek a fáradtságtól!
2020. márc. 13. 12:43
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Mióta csinálja ezt? Csak mert ha mindig ilyen volt, akkor valamilyen személyiségzavar,de ha viszonylag új keletű, akkor agyi problémát is jelezhet.
2020. márc. 13. 12:52
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Van ettől rosszabb is...

Huszonéves barátnőm a tittokba van belecsavarodva...

Naponta 4 videó, semmitmondó hülyeségekről...

2020. márc. 13. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem mostanában vált el/özvegyült meg? Vagy nem romlott meg a kapcsolata apukáddal/a férjével?

Ha egyedül él, lazán lehet, hogy a telefonálással űzi el a magányt.

Főleg ha amúgy nem jár munkahelyre dolgozni (erről nem irsz.)

Amúgy 53 éves az anyukád. Ha csak nem harminc fölött szült, akkor te már egy felnőtt nő/férfi vagy, aki otthon él. Ha nem jó neked igy, kezdj önálló életet...

2020. márc. 13. 12:57
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Valosxinuleg egyedul erzi magat.
2020. márc. 13. 13:08
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem foglak megnyugtatni. Ismerek 60-as, vérbeli telefonbetyár nőket is.
2020. márc. 13. 13:49
 7/14 A kérdező kommentje:

Igaz, kevés az info.. én 16 vagyok, 38 évesen szült...

apától 2006-ban vált el, azóta egyedül nevel.. Van egy stúdiója, oda jár el majdnem minden 2. nap, ott előadásokat tartanak (tart) és zenekarok csinálnak nála cd-ket (bővebben nem tudom, nem is érdekel anyira)

balatonon van egy kisebb szállodája, (kb 60 szoba) oda járunk le ellenőrizni..

Szóval nem egy ilyen otthon ülős típus, akit majd megöl a magány, folyton eljár barátnőzni, dolgozni stb..

Minthanem tudná elengedni a barátnői társaságát..

születésem óta csinálja, nem tudom előtte milyen volt...

2020. márc. 13. 14:10
 8/14 A kérdező kommentje:
Annyira* javítva :)
2020. márc. 13. 14:12
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Költözz el, így marad ő már.
2020. márc. 13. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Igy meg teljesen érthető. Szüksége van mindkét munkájához egy élő kapcsolatrendszer fenntartására. Ilyesmit nem lehet introvertáltan csinálni, mert becsődöl. Szerintem a "barátnői" felével üzleti érdekből tartja fenn a kapcsolatot.

Amúgy meg, egyedülálló anyaként főként szüksége van kapcsolatrendszerre, hogylegyen segitség, ha baj van...

Szóval, én nem törnék pálcát fölötte.

2020. márc. 13. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!