Miért piszkálom folyton a töltőkábelt telefonálás közben?
Figyelt kérdés
Barátom szerint azért, mert akivel beszéltem tetszik. Féltékeny rá s erre alapozta.
Ennek témyleg van összefüggése? ( én mindenkinél ezt csinálom, ugyhogy szerintem nincs de a barátom váltig állitja..)
Köszi a választ ha valaki tudja.😊
2020. febr. 14. 23:36
1/12 anonim válasza:
Ha csak nem azért mert a testedben lévő vas mint nyomelem vonzódik a kábel körüli elektromágneses térhez. Szóval ha ez nem, akkor lehet hogy csak megnyugtató babrálni valamivel. Ha féltékeny akkor lenne ötletem hogy mivel babrálj amikor pont olyasvalakivel telefonálsz akire féltékeny... Ha érted mire gondolok
2/12 anonim válasza:
Én is b6sztatok valamit folyton a kezemmel telefonálás közben, akár haverokkal beszélek, akár egy csajjall, aki tetszik, akár nagyanyámmal. Nem jelent semmit.
3/12 anonim válasza:
mondjuk aze kicsit nekem is fura lenne ha baratnom nagyba toltokabelt tekergetve csevereszne sracokkal telefonon:)
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy kényszercselekedet, vagy valami miatt izgulsz.
5/12 A kérdező kommentje:
#3 Ismeri a srácot s nem tekergettem, hanem neha megigazitottam. A tekergetes tenyleg nagyon ikonikus, főleg a 80'as évek filmjeiben a telefonzsinorra 😅😂
Ja és azért állija váltig, mert exe is megcsaalta valakivel akivel telefonálás közben tskergette a kábelt 😑
2020. febr. 15. 06:59
6/12 anonim válasza:
Sztem igazitsd meg neki is a telefonzsinorjat aztan az megoldja
7/12 anonim válasza:
Te is töltekezni akartál akkor.
8/12 anonim válasza:
Ekkora barmot, mint a barátod... :D
9/12 anonim válasza:
Hát bocsika, de én biztos nem bírnám ki egy ilyen féltékeny hülyegyerek mellett. 😃 Kicsit irigyellek, hogy ilyen acélos idegeid vannak. ☺️
10/12 anonim válasza:
Ennyibol valoban meg lehet allapitani hogy az illeto akirol szo van egy hulyegyerek:) Szerintem az a hulyegyerek aki elnezi hogy a baratnoje nagyban telefonalgat sracokkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!