Miért piszkálom folyton a töltőkábelt telefonálás közben?
Figyelt kérdés
Barátom szerint azért, mert akivel beszéltem tetszik. Féltékeny rá s erre alapozta.
Ennek témyleg van összefüggése? ( én mindenkinél ezt csinálom, ugyhogy szerintem nincs de a barátom váltig állitja..)
Köszi a választ ha valaki tudja.😊
2020. febr. 14. 23:36
11/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen féltékeny pasim. Egyet tanácsolhatok, menekülj.
Egyszer kiborult azon, hogy beültem egy narancslére a mekibe egyedül, mert tuti pasiztam, egyszer meg megszagolgatott suli után, és üvöltözni kezdett, hogy érzi rajtam, hogy szexeltem valakivel aznap. A gimiben. Aha. :)))
Végül ő csalt meg. Mindenki magából indul ki. A közhelyek meg igazak.
12/12 anonim válasza:
Szerencse hogy senkinek nem kotelezo egyutt lenni a masikkal ha tulzottan feltekenynek talalja vagy barmi mas problemaja van vele... igy lenyegeben ez egy nem letezo kerdeskor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!