Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is szoktátok azt érezni...

Ti is szoktátok azt érezni hogy mások olyan szépek és csinosak, csak ti nem?

Figyelt kérdés

2020. márc. 12. 07:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm!!!!!!!
2020. márc. 12. 08:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szórakoznod kellene egy kicsit, jól érezni magad. Beülni egy moziba ismerősökkel és nem ilyen szamárságokon gondolkozni. Mikor nevettél utoljára egy jót? Az biztos segítene.:)
2020. márc. 12. 08:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Azok akiket te látsz szebbnek ugyanezt gondolják rólad...
2020. márc. 12. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
60 kiloval kövér??
2020. márc. 12. 10:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, de nem is feltétlen a súly, hanem az alak pl. Mivel én 173cm vagyok, nehezebben tudod látható izmot kiépíteni bárhova is magamra.

A másik, hogy nekem a hajam lelapul, koszos, kócos (3 naponta pedog megmosom), ronda, kevés (pedig dús is a hajam), meg ilyenek.

Az arcom meg szintén ronda; az orrom nagy krumpli, a szemem csík, a szám vékony és száraz akármit is csinálok, a fülem szétáll, a bőröm tele van minden sz..ral és nem lehet vele mit csinálni stb.

2020. márc. 16. 09:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Barcsak krumpli orrom lenne. Nekem meg pont az tetszik. Az enyem ilyen hosszu hegyes. Egyik profilból se szép. Akarmilyen képet latok magamrol, mindig az orrom az első amit kiszurok.
2020. márc. 17. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!