Ti is szoktátok azt érezni hogy mások olyan szépek és csinosak, csak ti nem?
Elég gyakran érzem ezt, pedig teszek érte.
Igyekszem csinosan öltözni, de akkor viszont azt kapom meg utcán, hogy ribizli vagyok, meg “gyere az ölembe” stb, pedig nem dobom ki a seggem se a mellem. És igaz, néha-néha megnéz, rámmosolyog egy-két jó pasi, de a részegek, csövesek beszólásai jobban levernek. Fogszabályzót hordok, hogy szebb legyen majd a mosolyom, de így is van, hogy megjegyzik, hogy jól áll, feldob. Illetve a bőrömet is ápolom, még legrosszabb napok után is szánok rá időt. Ennek ellenére az önbizalomhiányom minden nap elhiteti velem, hogy csúnya vagyok.
Nem, mert oda figyelek magamra + van egy alap egészséges önbizalmam.
Jegyezd meg:
SOHA nem lesz olyan ember, akit mindenki imádna, kedvelne, küvül vagy/és belül.
Ha egyforma lenne mindenki izlése káosz lenne.
Pl valaki a husibb nökre/pasikra buknak, valakik a gebébbre, valaki seggre, vwlaki fenékre...stb
Arcvonásoknál is ezernyi izlés.
Egyik volt kollegámnak a nagy orrú nők jönnek be o.o"
Ilyet mondott nekem "a te féle pisze nózidtól rosszúl vagyok" xD
Míg én szeretem, mert pont jó a mérete, formája.
Sok pozitívat kapok, pedig nem vagyok tömeg gyártott vakolat baba lenyalt hajjal.
Minden természetes rajtam s figyelek is magamra.
Hajvizsgálatra is elmentem kíváncsiságból, a nő ott taperálta piszkálta a hajamat még fél óráig. (Combközépig ér, egy tőből 3-4szàl nő ki, míg átlag embernek 2)
Körmöm 6-8mm visszavágástól függ.
Edzek, biciklizek, tollasozok.
Tegnap pedig bővült az utvarlók száma egy 22 évessel. 😅 Azelőtti pedig 16 volt.
Annyit mondtam neki: hagyd abba az irogatást, udvarlást, nem akarok pedo lenni 😅
Sok ember elhanyagolja magát testileg, lelkileg és ezek oda-vissza kihatnak az életben.
Te miért érzed magad úgy?
Azon kellene elgondolkodni
Alapból a szebb, pozitív léleknek van egy fajta megjelenési kisugárzása, az is sokat dob az emberen.
Élő pl volt suli társam.
3x akkora mint átlag ember súlyban, de olyan személyisége van, hogy imádják az emberek.
Ha le is fogyna s adna magára szerintem simán lenne pasija is sok udvarló kísérete mellett.
De tojik bele😅
Ideje magadnak egy egészséges önbizalmat kiépítened, különben bele fogsz savanyodni önmagad negativításába.
Az olyan emberekben pedig idővel a rosszindulat, féltékenység s miegymás alakul ki.
Ilyen emberekhez is volt (bal)szerencsém...
Ok nélküli ócsárolás, pletyik...stb
Holott aki ismer/megismert az rájött, hogy sok mindenhez értek s alkotó vagyok.
Ahogy fogalmazott tervező ismim:
"Szép lelkű"
Mindent figyelek, megfigyelek legyen az ember, állat, növény, tárgy stb.
Ismerd meg önmagad, érvényesülj az életben, értékeld magadat, ha valami nem tetszik dolgozz rajta.
Legyen az alkattól kezdve tudásig bármi.
Sok sikert! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!