Miért olyan szépek és csinosak az orvostan hallgató lányok?
Az orvosi pénzbe kerül, szóval nyilván az választja ezt a pályát, ahol a családban van pénz. Ott meg van magukra is.
A gazdag lányok 90%-ban szebbek az átlagos vagy szegény lányoknál.
Amugy ez igaz külföldön is. Akárhány orvosnál voltam, az asszisztensek mindig olyan lányok, amilyenek az instán is jelen vannak, mindegy, hogy fogorvos, kórház vagy szemorvos.
Szerintem is csak kanos vagy. Az orvosisok is csak átlagos emberek. Nagyon sokat ismerek, fiút és lányt is és nagyon vegyes a felhozatal. A többség hót átlagos.
A 30-40-esek java pedig ugyanolyan kiégett mint más szakma képviselői. Hát még ha ügyelés után látod akkor egy széparcú nő is olyan mint a mosott kaki.
Amúgy azt is opciónak találom, hogy a presztízs tetszik. Mint amikor egy nő csak orvosokat vagy mérnököket vesz észre mert vonzza a hozzákapcsolódó státusz.
Pedig túlzás nélkül állíthatom, hogy a való életben is úgy néznek ki mintha stock fotóalanyok lennének:
Ez pedig az idősebb MILF orvostípus:
Amikor láttam, hogy közeledik a távolból egy tenyeres talpas/nagy darab nő, akkor egyből tudtam, hogy nem orvos hanem max ápoló vagy takarító, de az orvoshölgyek előkelő lépteit már messziről észleltem és úgy sétáltak el előttem, mintha egy giccses Hollywood-i Grace Klinika jellegű filmsorozatban szerepeltek volna.
Jaj, ne hízelegj. XD
23/L, orvostan hallgató.
Egy általad leírt orvostanhallgató, amúgy hétköznapi lány, ember vagyok. (Utóbbit azért emeltem ki, mert nagyon kellemetlenül érint, ha valóban egy felnőttfilm szereplőjeként tekintesz rám. Tanulni vagyok ott, nem tetszelegni.) Nagyrészt a genetikának köszönhetem, de benne van az is, hogy szüleimnek hála, van pénzem pl edzésre és egészségesebb étkezésre is.
Az egyetemi teljesítményt nem a kinézet, hanem a szakmai tudás határozza meg (meg ki milyen vizsgázó), senki nem kap kettest azért mert szépen mosolyog.
Igyekszem a kórházban jól megjelenni. Hiszen ki szeretné, hogy egy büdös, ápolatlan, nem túl bizalomgerjesztő megjelenésű idegen kezelje. Sajnos sok orvos van, aki elhízott és árad belőle a cigi szag miközben az egészséges életmódról meg a cukorbetegség szövődményeiről papol, nyilván nem fogják komolyan venni. Plusz a kórház (lesz) a munkahelyem, aminek meg kell adni a tiszteletet.
"Utóbbit azért emeltem ki, mert nagyon kellemetlenül érint, ha valóban egy felnőttfilm szereplőjeként tekintesz rám. Tanulni vagyok ott, nem tetszelegni."
Mégis olyan érzékien és szívmelengetően tudtok egymással cseverészni meg olyan elegáns őzike léptekkel végigsuhanni a kórházi folyosón, hogy kvázi úgy érzem magam, mint a Pearl Harbor filmben szereplő pilóta, akit az aranyos egészségügyis nővérkét alakító Kate Beckinsale megvizsgál: [link]
Mert túl tökéletes, hogy igaz legyen. Mármint hogy ilyen jó nők dolgozzanak egyszerre egy helyen. Persze aztán felébredek az álomvilágból, amikor rám se hederítenek ha valami problémám van vagy megkapom a pozitív eredményű zárójelentésemet a vastagbélrákomról. Na, szóval nekem úgy tűnik, mintha egy genetikai szuperlaborban tenyésztenék ezeket a lányokat, mert annyira tökéletesnek tűnnek a magamfajta proli, lúzer kisembereknek.
Nem hülyeség, ez tényleg így van!
Elég sok orvosis lányt ismerek, mert ilyen területen vagyok velük szakmai kapcsolatban... 2 barátnőm is volt (rövidebb ideig). Illetve PhD hallgatókból sok orvosról tudok aki szép lány.
Való igaz amit állítasz :) Nekem igen kifinomult az ízlésem a nők terén.
Kórházban mikor infektológiára bevittek, két medikus csaj faggatott ki, 12 óra masszív hányás után totál szégyelltem magamat, hogy zombiként két ilyen lánnyal vagyok egy szobában...
Másfelől viszont általában irtó beképzeltek, és teljesen őrültek, jórészük pszichopata szerintem :D Kizárt hogy mégegyszer SOTE-s/orvos barátnőm legyen. Elég volt kétszer :D
Persze lehet szerencséd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!