Ezek az agyontetovált/hupikék hajú/piercing-es emberkék (főként lányok) mégis milyen helyeken dolgoznak, hogy nem éri őket megbélyegzés/nem rúgják ki őket?
Nemzetközi ügyfélszolgálatos munkakörben dolgoztam, ott ugyan nem volt senki sem extrém, de ha mégis lett volna ilyen, nem szóltak volna érte, mert nem kellett szemtől szembe beszélnünk az ügyfelekkel.
Nekem most már van pár szolidabb piercingem és be van tervezve egy tetkó is. Egyetemista vagyok, eü-ben tervezek elhelyezkedni, esetleg MSc-t is csinálni.
"EÜ szakmán belül már minden szinten láttam: tanár, ápoló, orvos, főorvos..."
Németországban két kórházban is feküdtem, szinte az összes nővér, az orvosok egy része is, ki van varrva, látható helyeken is, mindenki leszarja, azt nézik, hogyan végzi a munkáját!
Én például 4 évig könyvvizsgálóként dolgoztam, most egy banknál vagyok. Folyamatosan érintkezek ügyfelekkel, pedig mindkét karom fullon van és ezek még csak a láthatóak. Egy valamit érő munkahely ezen túl tudja tenni magát ha a munkádat jól végzed.
Az egyik kollégám hasonló szinten van kivarrva, de neki ott az említett élénk színes haja is. Kissé provokatív ez a kérdés is.
Nem hinném hogy a kinézettel volt a gond nálad.
Lehet lepontozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!