Nem megbélyegzés az a kijelentés hogy a "férfiak csak a farkuk" után mennek?
Ez éppen annyira sértő és hazug kijelentés mint azt állítani hogy minden nő egy buta p*csa akit csak a vásárlás meg a pénzes pasik érdekelnek.
Mindkét kijelentés valószínűleg igaz egy bizonyos számú férfira, nőre de nem lehet általánosítani.
Ennek ellenére ezt sokan egyfajta általános igazságként hangoztatják.
Nem igaz!
A csaj külsején kívül az anyagi helyzetét is nézzük!
A férfiakról azt kijelenteni, amit a kérdésben is említettél butaság. Kérdező, teljes mértékben osztom a véleményed.
Én azt veszem észre, ez inkább vigasztalásként használják vagy a nő önbizalmának az életbentartásáért; egy vagy több sikertelen vagy be nem indult kapcsolatért.
Nő vagyok amúgy, szóval ez a komment nem a saját nememet kétségbeesetten védő valami :D
Ez egy sztereotípia,lehetne itt sorolgatni bőven hasonlókat, de minden ilyennek van valóság alapja. A férfiak túlnyomó részét valóban csak az érdekli. Nézz körül itt is, írd ki pl nini párkapcsolat kategóriába, hogy magányos tini lány vagy és már írnak is rádfele a kanok akik jó része csak azt akarja (kérdezők elmondása alapján). Én is ha valamerre nem irom ki, hogy pasi vagyok egyből kapom a privátokat.
Szóval van az a réteg pasikból akiket csak a farkuk irányít és sajnos ez a túlnyomó rész. Ezen nem kell háborogni, ez van. Be kell bizonyítani, hogy ez rád nem igaz és kész.
Ez pont olyan, hogy az összes tini csaj egy ribi. Valóban az túlnyomó részük, de ez van, erre van igény. Nem arra gondolok, hogy az a baj, hogy kívánják a szexet, hanem mikkor pl nem egy olyan csajt ismerek aki pasija mellett félre ment, meg van benne 3as, 4es felállásokban és hasonló.
Itt se haragudnak a csajok, ha el van mondva, hogy az összes csaj egy ribi, mert ezt ők is tudják. Már mint a rendesebje tudja és értik mire gondolsz, de nem veszik soha magukra.
Egy szónak is száz a vége...
Ez egy sztereotípia ami nem alaptalan, de mint minden sztereotípíának vannak alapjai.
(Amúgy mondhattam volna a szőke nőket, az anyósokat, a zsidókat, a cigányokat, a gyúrósokat, az infósokat stb... Mindenből van sztereotípia, de nem mindenki olyan mint pl ahogy a köznép fejében él)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!