Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak is van ilyen “fóbiája”?

Másnak is van ilyen “fóbiája”?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, hogy én vagyok az egyetlen olyan selejtes ember, aki gyűlöli, ha kiázik a keze? A lábam egyáltalán nem zavar, de ha a kezem, akkor rossz hozzányúlni mindenhez, főleg ha össze kell dörzsölni az ujjaimat, vagy hozzám nyúlnak kiázott ujjakkal, az a halálom :D

2020. márc. 4. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul vagyok attól a hangtól, amikor az ilyen méteráru boltokban az eladó vagy varrást kedvelő anyukák, nagymamák szakítják az anyagot.

Nem bírom elviselni a "ropogó", "nyikorgó" érzést, amit a burgonyakeményítő vagy a vatta ad, ha hozzányúlsz vagy megnyomod. A hóropogáshoz hasonlít, de valamiért a hó nem zavar, csak ez a "száraz" ropogás.

2020. márc. 5. 14:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Hűha, vannak itt hozzám hasonlóak, hála az istennek :D
2020. márc. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!