Másnak is van ilyen “fóbiája”?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, hogy én vagyok az egyetlen olyan selejtes ember, aki gyűlöli, ha kiázik a keze? A lábam egyáltalán nem zavar, de ha a kezem, akkor rossz hozzányúlni mindenhez, főleg ha össze kell dörzsölni az ujjaimat, vagy hozzám nyúlnak kiázott ujjakkal, az a halálom :D2020. márc. 4. 21:49
2/12 A kérdező kommentje:
Nem, de meséltek már róla...
2020. márc. 4. 22:13
3/12 anonim válasza:
Én minden foghoz koccanó vagy arra emlékeztető dologtól megborzongok. Nem tudom miért, a karcolászás, fogcsikorgatás, villára harapás, minden egyszerűen kikészít. Még az is, mikor valaki harapja a fagyit
4/12 anonim válasza:
Nem pont ez, de én pl utálom ha poros vagy homokos kézzel kell hozzáérni valamihez, vagy akár 2 ujjam összeérinteni, konkrétan kiráz tőle a hideg.
5/12 anonim válasza:
Én a papírt gyűlölöm megfogni fürdés után.
6/12 anonim válasza:
Nekem ugyanaz, mint a 4-nek, csak azzal a plusszal, hogy az is rettentően zavar, ha mást látok poros kézzel bármit csinálni.
7/12 anonim válasza:
Ezen még nem nagyon gondolkodtam,de egyébként most hogy mondod kábé én is így vagyok vele.
8/12 anonim válasza:
Engem a papírzsebkendő zörgetés meg a műanyag hab nyöszörgetés tud kikészíteni.
9/12 anonim válasza:
Nem vagy egyedul. Fürdőben csak kb addig tudok fürdeni ameddig latom hogy sima a kezem. H elkezd szottyosodni ki kell mennem. Ugyan ez a mosogatas is.
10/12 anonim válasza:
Engem már az kikészített hogy elolvastam ezeket. Rendesen kirázott a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!