Van másnak is ilyen beteges "gyümölcs fóbiája?
Figyelt kérdés
Konkrétan undorítónak találom mikor valaki a jelenlétemben gyümölcsöt eszik, olyanokat is, amiket én hajlandó vagyok megenni. Ha meg olyat esznek a jelenlétem amit én nem szeretek, attól konkrétan a hányinger tud kerülgetni.2019. aug. 10. 18:27
1/6 anonim válasza:
Én így vagyok vele, ha valaki pörköltöt eszik. Fogalmam sincs hogy miért, mert s úgy nincs bajom vele, de nem bírom nézni, hogyha valaki eszi
2/6 anonim válasza:
Én konkrétan rosszul vagyok tőle amikor mások tyúkperiódust (tojást) vagy döglött állatok belső szerveit esznek.
3/6 A kérdező kommentje:
@18:53
Jó de az tanult viselkedés, a szektás agybeteg vegatard kisbarátaidtól.
2019. aug. 10. 19:38
4/6 anonim válasza:
Én csak nyersen tudok meg enni gyümölcsöket, ha sütibe sütik, vagy kompót vagy lekvár már egy kissé undorodom töle és attol se érzem jol magam ha mellettem olyat esznek
5/6 anonim válasza:
Nem szektás tanult viselkedés.
Amúgy a ugyanezt lehetne mondani arra is amit te eszel, csak te a szüleidtől tanultad.
Db fogadjunk, hogy nem akarnád azt enni, ha te magadnak kellene az élő állatból a tányérig juttatni a dolgokat.
6/6 A kérdező kommentje:
"Db fogadjunk, hogy nem akarnád azt enni, ha te magadnak kellene az élő állatból a tányérig juttatni a dolgokat."
Hát persze. A disznóvágáson résztvevők is csak leölik meg feldolgozzák az állatot. Aztán csak kiteszik az asztalra, mert annyira undorodnak a készterméktől. Ja hogy még sem? :D
2019. aug. 11. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!