Vajon hány évtizednek kell eltelnie ahhoz, hogy kikopjon a magyarokból az idegengyűlölet?
Én nem tartom magam kirekesztőnek, nem zárkózom el senkitől, a nagy étteremláncok közül amelyikben megfordultam, nem válogattam az ülőhelyek között ha épp mellettem már ázsiai, vagy arab ült volna, fogtam magam és helyet foglaltam.
Villamoson ezer másik hely lett volna, mégis a fekete egyetemista csajhoz ültem oda, sosem felejtem el és ez mindent elmond a magyarokról, hogy még régebben a buszra felszálló család gyereke a 4-es ülésre akart beülni, meg is kérdezte erről a szüleit, de ott már ült egy fekete srác, az apuka pedig diszkréten a hátánál tovább tessékelte a fiát... Inkább elmentek a busz végébe a kettes ülésre.
A munkahelyemen is hallgatom a buta 35-50 éves korosztálytól a bölcs idiótaságaikat, amikkel szinte egyedül harcolok csak, és ha már elég messze elmegy a vitánk csak elég annyit mondani hogy ha majd kezelésre szorulsz, vagy a gyereked, és egy betelepült orvos fog ellátni, akkor meg ő lesz az isten.
Közel járok a 30-hoz de nem tudok rájönni hogy mitől ilyen a társadalmunk, meg úgy a többi "rokon" felfogása(oroszok, románok, szlovákok, lengyelek,szerbek) csak hogy pár jómadarat említsek. Viszont amikor nyaralni kell menni, akkor jó pofiznak egy Marokkói, vagy Thaiföldi vendéglátás után, saját fülemmel hallottam hogy az ismerős lekezelően beszélt a Görögökről, hogy mennyire egy hanyag koszos nép, én meg bekapcsolódtam a témába azzal hogy akkor minek mentetek oda?
Csodálkozva nézem a nyugati társadalmat, ahol megférnek egymás mellett a franciák, vagy angolok, bajorok közösségei.
A mi kevéske történelmünk messze elmarad Kínáétól. Itt nem hiszem hogy annyira is félteni kéne bármit, keverednénk ez nyilvánvaló, na és? Fehér ember akkor is maradna, hisz Angliában sem általános még a vegyes házasság hogy az számottevő legyen, elhaverkodnak egymással az emberek, de kevés az aki össze is házasodik egy Indiaival, vagy Ázsiaival.

"Én nem tartom magam kirekesztőnek"
"A munkahelyemen is hallgatom a buta 35-50 éves korosztálytól a bölcs idiótaságaikat"
Egyik mondatoddal ütöd a másikat!!
...és még te nem vagy kirekesztő?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!