Vajon hány évtizednek kell eltelnie ahhoz, hogy kikopjon a magyarokból az idegengyűlölet?
Én nem tartom magam kirekesztőnek, nem zárkózom el senkitől, a nagy étteremláncok közül amelyikben megfordultam, nem válogattam az ülőhelyek között ha épp mellettem már ázsiai, vagy arab ült volna, fogtam magam és helyet foglaltam.
Villamoson ezer másik hely lett volna, mégis a fekete egyetemista csajhoz ültem oda, sosem felejtem el és ez mindent elmond a magyarokról, hogy még régebben a buszra felszálló család gyereke a 4-es ülésre akart beülni, meg is kérdezte erről a szüleit, de ott már ült egy fekete srác, az apuka pedig diszkréten a hátánál tovább tessékelte a fiát... Inkább elmentek a busz végébe a kettes ülésre.
A munkahelyemen is hallgatom a buta 35-50 éves korosztálytól a bölcs idiótaságaikat, amikkel szinte egyedül harcolok csak, és ha már elég messze elmegy a vitánk csak elég annyit mondani hogy ha majd kezelésre szorulsz, vagy a gyereked, és egy betelepült orvos fog ellátni, akkor meg ő lesz az isten.
Közel járok a 30-hoz de nem tudok rájönni hogy mitől ilyen a társadalmunk, meg úgy a többi "rokon" felfogása(oroszok, románok, szlovákok, lengyelek,szerbek) csak hogy pár jómadarat említsek. Viszont amikor nyaralni kell menni, akkor jó pofiznak egy Marokkói, vagy Thaiföldi vendéglátás után, saját fülemmel hallottam hogy az ismerős lekezelően beszélt a Görögökről, hogy mennyire egy hanyag koszos nép, én meg bekapcsolódtam a témába azzal hogy akkor minek mentetek oda?
Csodálkozva nézem a nyugati társadalmat, ahol megférnek egymás mellett a franciák, vagy angolok, bajorok közösségei.

Ez a réteg mindig hangosabb lesz, amúgy ilyen más országokban is van. Mióta van facebook és más felület, ahol hasonló gondolkodásúak egymásra találhatnak, még feltűnőbb lett a jelenség.
Sajnos előítélet majdnem mindenkiben van, akár nagyon pici mennyiségben is. Pl a mi településünkön pár menő helyi gyökérnek van tuning BMW-je amivel nagyon gyorsan száguldoznak a kis utcákon.
Én meg gyakran a BMW tulajokkal vagyok előítéletes, pedig egyik rokonomnak is van és normális ember.

Sajnos egy beszűkült gondolkodasu, buta nep a magyar.
Angoloknak, franciaknak mondjuk azert is megy konnyebben a dolog, mert ugyebar eleg sok afrikai orszagot gyarmatositottak anno, meg Indiat, stb. Szoval az ő orszagaik mar regota tele vannak ezekkel az emberekkel. Megszoktak es elfogadtak.

"A munkahelyemen is hallgatom a buta 35-50 éves korosztálytól..."
Tehát egy egész korosztály buta szerinted.
Kizárólag te vagy az okos, meg a hozzád hasonló idióták?!

Szerintem rosszindulatú vagy. Miből gondolod, hogy a srác bőrszíne miatt tessékelte tovább a családot az apuka? Nem pedig azért mert nem fértek volna el ott?
Gondolod, hogy örült a fekete csaj, hogy pont mellé ültél, amikor lett volna csomó más hely? Lehet kicsit meg is ijedt tőled..
Én nem tapasztalom azt amit te, a legtöbb ember érdeklődve fordul az idegen kultúra felé. Nyilván multikultit értelmes ember nem akar. Mert 2-3 generáció, és egybeolvad minden és mindenki, nem lesz már érdekes más ország kultúrája, mert csak egy katyvasz lesz ott. Akinek fontos a saját kultúrája, az védi azt, lásd kínai negyedek más országokban.

> de ott már ült egy fekete srác, az apuka pedig diszkréten a hátánál tovább tessékelte a fiát
Dolgoztam fekákal, és lehet hogy emberileg még normálisak is, de olyan szinten büdösek. Nem lehet kibírni.
Legrosszabbak a francia fekák, akik még rátesznek egy lapáttal a 8 liter parfümmel

"Villamoson ezer másik hely lett volna, mégis a fekete egyetemista csajhoz ültem oda"
Ennek szoktak a legjobban örülni a nők, amikor egy -nőt közelről még sohasem látott- 30-as elhízott lúzer az üres villamoson beleül az aurájukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!