Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdhetnék a kollégáimmal?...

Mit kezdhetnék a kollégáimmal? Nem tudom elviselni ezt a fajta hozzáállást.

Figyelt kérdés

Egy irodaházban dolgozok mint portás, és 12 órában vagyok összezárva két kollégámmal.

A helyzet, hogy megpróbálom lekötni magam az üres órákban, újságot olvasnék, regényt, vagy sakkoznék telefonon, gondolkoznék, effélék, de annyira nem törődnek magukon kívül mással, hogy az őrületbe kergetnek. Nem tudok semmire sem koncentrálni, mert a 12 órában végig megy a tv, szól a rádió, az egyikük egész nap ilyen "kammogó" hangot ad ki mintha turházni próbálna, kérésre sem halkítanak le semmit, a fülhallgató egész nap meg nem megoldható, annyit van már rajtam hogy fáj a porc a fülemben (nem műanyag).

Rohadt hangosan esznek (indokolatlanul gusztustalanul, azt kiemelném), a retket nem takarítják el maguk után. Nem vagyok szent, de legalább én figyelembe veszem a környezetemet. Mi a francot műveljek? Néha már ott vagyok hogy dührohamot kapok.

Mit tudnék csinálni? Akik nem szidalmaznak hanem tanácsot próbálnak adni, kapnak zöldet!

2020. márc. 1. 07:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha barátságtalan a válaszom, csak nagyon ki vagyok bukva. A zöldet mindenki kapta, hálás vagyok minden véleményért.
2020. márc. 1. 08:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan hofy van mit csinalni. Hanem eleve te ajanlod fel. Erdeklödsz ki mit csinal es ajanlgathatod magad.

En pl suliban voltam pedasszisztens. Feladat ülni a folyoson es nezni e gyerekeket.

De aztan en lettem a masik ped.asszisztens lelkisegélyvonala, a gazdasagi osztalyon az adatrögzitö, az uzsonnakihordo, behordo, az eltünt ruhàk keresésének bajnoka a gyerekeknek, a tanári pedofilia megfigyelöje es öre, hogy tullép e egy határon (mik vannak ugye sulikban..), orahelyettes is persze késöbb, tanàrok dolgozatjavitasaban is reszt vehettem ugy ertve hogy együtt mosolyogtunk a kicsik aranyköpésein :), es elkezdtem audidakta plusz nyelvet tanulni, irto szupi könyvem van.

Holott munkaszerz szerint csak plnöm kellett volna meg kiserönek lenni csak alkalmankent es ennyi.

2020. márc. 1. 08:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezek igazak amit elmondasz. Eddig nem emeltem ki de próbáltam én lehetőséget kérni, de nem engedik, mert mindenre van ember.
2020. márc. 1. 08:58
 14/18 A kérdező kommentje:
+ Az őrök nem hagyhatják el a posztot. Még a földszintet sem ha nem indokolt. Tudom hogy kifogásnak hangzik, de ha valmit nem lehet akkor azt nem.
2020. márc. 1. 09:05
 15/18 anonim ***** válasza:

De a poszton is callalhatsz mindent.

Suli portasnak le lettek adva iratok hogy adja oda masnak, neki kellett bevinnie gépbe adatokat, stb.

Az irodistak is kötöttek a helyhez megis el tudnak menni a porta mellett mint Mindenki. Pont te vagy a csomopont ahol mindenki megfordul.

De ok hagylak. Fokuszban marad a kollegak utalata.

2020. márc. 1. 09:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nem utálkozni jöttem, csak nyugalmat szeretnék, és az eléréséhez kérek tanácsot. Köszönöm mindenkinek, de úgy fest ez holt "vita".
2020. márc. 1. 09:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Szard le őket mondjuk? Ha az ember egy buszon is el tud ücsörögni, akkor máshol is. Tolj be fülesen valami lágyabb instrumentalt, amellett tudsz olvasásra figyelni. A szemetet meg söpörd az ő térfelükre.
2020. márc. 1. 09:30
 18/18 A kérdező kommentje:

Az lesz mostmár hogy tényleg szarok rájuk és paraszt leszek. Békés vagyok de van határom. A fülest megpróbálom újra állandósítani csak már fáj a porc mintha megtört volna kb.

Köszönöm a válaszokat!

2020. márc. 1. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!