Volt már olyan ember az életetekben akivel nem sikerült lezárni soha a köztetek lévő konfliktust, és pár év múlva visszajött az életetekbe?
Főleg szerelemre gondolok
Sokszor emésztem magam, az akkoriban le nem kommunikált félreértések miatt
Egyszer ezelőtt megkeresett engem, de csak gúnyoskodott, nem értettem mit akar
Folyamatosan félreértettük egymást es sosem beszéltük meg egymás fenntartásait a másikkal kapcsolatban
Kicsit lezatatlan maradt mert legutóbb is inkább csesztettük a múltért egymást
Pedig lehet mostanra egy nagyon nyugodt, kérdések nélküli ember lehetnek
Veletek volt már ilyen? Vagy ne minden esetben keressek konfrottáló lezárást?
(kb halott a kommunikációnk messengeren es mar egy eve nem láttam)
Nem tudhatom a masiknak milyen, hiszen o sem tudja hogy en meg mindig gondolok ra
Illetve nem hiaba keresett volna fel, egy allitolagos boldog kapcsolata mellett
De nyilvan elkuldtem
Nálunk munkában van sokszor ilyen. Kollégám meg én összevesztünk, nem beszéltük meg, hanem tűzszünetet tartottunk. Egyszer kirobbant egy vita ebből, most érzem, nem sokára kirobban egy újabb.
Volt egy barátnőm, aki sosem mondta el, ha valamivel megsértettem akaratlanul. Emésztgette, majd hónapok után kirobbant belőle. Volt már, hogy decemberben egy olyan mondatot mondtam, amivel arra céloztam, hogy ő egy zseni, de ő úgy értette, hogy butának neveztem. Nem mondott semmit, konkrétan nem is tudtam, hogy ő ezt félreértette. Majd májusban ellenséges lett velem és egyszerre csak leteremtett engem, hogy kikéri magának, amit mondtam decemberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!