A nők többsége miért nem érti, miért reagálja túl az alpári/fekete humort?
Te is szidsz másokat, mi a különbség?
Nem olvastam az összes választ, ha valaki már írta, amit én fogok, akkor bocs.
Na szóval a lányok egyszerűen csak így vannak nevelve. Írom ezt nőként. Egy nőtől még a mai napig is azt várja a társadalom, hogy tettesse a hülyét és a szende szüzet, ha szexről, sz#rásról, menstruációról vagy egyéb teljesen természetes testi funkciókról van szó. A férfiak nem a laza, nem sértődékeny nőket szeretik, hanem a kis bizonytalan, szűzies, törékeny, védelmezni valóakat. Egy nő tahó rbanc, ha nem cukcsimukcsi, kedves, mosolygós, hanem mondjuk elküldi a qrvaanyjába a csávót, aki megfogta a fenekét a buszon. Egy ilyen nő nem kell senkinek, egy ilyen nő férfias, primitív. Egy nőnek nem szabad viccesnek tartania Torrentét vagy Boratot, hanem látványosan meg kell rajta botránkoznia, különben nem törékeny, érzékeny, védelmezni való nőnek látják a férfiak és nem repülnek egyből hősiesen megvédeni a primitivitástól, hanem egy jófej havernak, akivel legfeljebb együtt lógnak, de kapcsolatra azért nem kéne. Mivel a legtöbb nő tetszeni szeretne a férfiaknak, ezért asszisztálnak a dologhoz.
Hát nem tudom, utolsó. Én keményen tolom a kérdező által említett játékokat és szeretem a sötéthumort és a szenya vicceket és a legtöbb férfi aki velem barátkozott majd udvarolt, többek között ezt szerette bennem a legjobban. A mostani párom is imád érte, hogy nem vagyok "kikezdhető" lány, hanem hogy vagyok elég intelligens visszapasszolni a labdát nevetve...
Sajnos a barátnőim, pontosabban volt barátnőim is ez a kényes kategória volt... Fiúkkal jövök ki nagyrészt, 1-2 lány barátom van csak. De sosem volt gondom azzal, hogy ezt férfi oldalról ne imádta volna a többség.
Az ilyen oltogatós beszólogatos odavisszák nagyon könnyen át tudnak menni durva sértésekbe. Lehet, hogy a barátaid tudják mindig, hogy mi a szitu, de egy kívülálló ebből kb annyit lát, hogy egy csapat ember sértegeti egymást.
És a kicsit is önbizalomhiányos embereket nagyon könnyű megbántani, ha puszta szeretetből véletlenül arra a pontra tapintasz rá, amit nem szeret magában. Nehéz dolog ám az önirónia.
Meg amit előttem is írtak már, nagyon tartják még magukat a társadalmi sztereotípiák is.
Meg persze van akinek egyszerűen más a humora.
Hogy ezért miért pletykálkodnak? Mert őket ez szórakoztatja, ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!