Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rózsaszín-fekete fele-fele...

PearlTheCrystalGemHU kérdése:

Rózsaszín-fekete fele-fele haj mint Lil Peepnek?

Figyelt kérdés
Jelenleg sotetkek hajam van. Nagyon szeretnek olyan hajat mint ami Peep babanak volt, marmint szinileg, bal oldalt fekete jobb oldalt rozsaszin. Hogyan lehetne (gyorsan es hatekonyan, minel kevesebb kar okozassal) kivitelezni? Minden segitseget nagyon megkoszonnek, fontos. 16/L

2020. febr. 18. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

“ Hogyan lehetne (gyorsan es hatekonyan, minel kevesebb kar okozassal) kivitelezni?”

Fodrász

2020. febr. 18. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk rövid hajon annyira nem gáz ez. De egyébként ja, szakember, és ha nem akkor meg enyhébb anyagok, és türelem, inkább 2szer szőkíts 2 hét szünettel, mint leégesd a hajad vele szalmává :D ne felejtsd el a kékítő sampont, mert különben nevetségesen proli csibesárga lesz. és a rózsaszínt meg lehet oldani színezett balzsamokkal mint az artistic fox termékei pl.
2020. febr. 18. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Uh igen azt kihagytam hosszu a hajam hatam kozepeig er, elol az allamig
2020. febr. 18. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Fodrasz egy nap alatt megtudna csinalni? 🤔
2020. febr. 18. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
igen
2020. febr. 18. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Megtudja, de szólok hogy az 30 körül van :D
2020. febr. 19. 00:29
 7/7 anonim válasza:
Minek akarsz másra hasonlítani?? Ezt sosem értettem.
2021. aug. 14. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!