A nők többsége miért nem érti, miért reagálja túl az alpári/fekete humort?
Én például teljesen benne vagyok a párommal és a haverjaimmal az ilyesmi poénokban, ezzel együtt nem értem, hogyan juthatnánk oda, hogy emiatt más megszóljon... Számomra értelemszerű, hogy ezek belsős poénok, nem a nagy plénum előtt, hangosan hahotázunk ilyesmi vicceken.
Attól még, hogy az ember bizonyos ismerőseivel együtt jól szórakozik valamin, még lehet kulturált emberi lényként viselkedni idegenek előtt.
@4 jaj, hagyjuk már, ha rosszindulatúak akarnak lenni, akkor még lejjebb süllyednek, mint az ember várná. Az ilyen barátnői körök épp ezért tiszta fertő, olyan mocsok dolgokat mondanak meg csinálnak egymás háta mögött, hogy a pofám leszakad. Persze, "barátok".
De ha poén meg csipkelődés megy, akkor már ők az atyaisten, aki szerint ez gyerekes és nem illik és hogy képzeljük, hogy röhögünk Hitleren vagy mit tudom én
Talán válts közösséget akkor, ha ez ilyen nagy problémát okoz. Középsuliban mindenki oltott mindenkit, még az egyik tanárunk is. Viszont, főiskolán kb. semmilyen poént nem lőhettél el, mert akkor sértődés lett 1-2 ember kivételével, beleértve a „férfiakat” is.
Az egyik munkahelyemen, a nők durvábban nyomták az alpári és szexista megjegyzéseket, mint a férfiak.
Egyébként minden társaságnak megvan a saját poénköre. Tehát az én baráti társaságomban olyan utalások/csatolások és oltások mennek, amit nem valószínű, hogy egy kívülálló értékelni tudna.
Ezt a kérdést is meg lehetne támadni, hogy a férfiak többsége miért nem érti az xy-t. Van értelme ezt játszani? Nincs.
Lehet velem, meg a haverjaimmal is baj van, mert mi pl. egyáltalán nem találtuk viccesnek a cards against humanity-t, vagyis kivétel volt a pakli tulajdonosa, de Ő a „húzd meg az ujjam” viccen is képes ennyi idősen röhögni... Na ez a kártyajáték humorszintje felér a magyar kártyával játszott: szeretem/utálom/kurnám/csókolnám verzióval még általánosból...
De ha annyira alpári humorra vágysz, menj egy faluszéli vágóhídra, vagy egy kocsmába humor turizmusként :)
(Csak így mellékesen, a legtöbb magyar mémben benne van az alpáriság, meg a groteszkség, de a humort valahogy kifelejtik belőle...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!