Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szeretnek a mai fiatalok?

Blokkolt kérdése:

Mit szeretnek a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Mi az, ami igazán sokakat érdekel, gondolok pl. sorozatra, tárgyra, márkára, bármire. Akármilyen választ megbecsülök.

2020. febr. 16. 20:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
#10 vagy egyiket se
2020. febr. 16. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Hát ez változó.

Én 21 éves vagyok, lány. Szeretem a zenét, az Éjjel-nappalt, a cipőket (Adidas), a Pinterestet (aplikáció), a könyveket (erotikus-romantikus), képeket szerkeszteni, fényképezni, a jó telókat (Samsung, Iphone).

A barátom szeret Xboxozni (Call of Duty) vagy need for speed.

Sorozatok: Trónok harca, Vikingek. A fiatalok szeretik a mémeket, Coub videókat, vicces videókat. Autókat.

Gondolom sokan szeretnek inni (mi nem szoktunk, jó, alkalmakkor)

2020. febr. 16. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Youtube, Twitch, Facebook, Instagram, szelfizés, streamerkedés, PC/Xbox/Ps játékok, mobiljátékok, okostelefonok, korlátlan mobilnet, ingyen wifi, photoshop, bluetooth hangszórók, trash zene, ratyi ruhák, háborgás a szülők ellen...
2020. febr. 16. 22:01
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Másodfokú egyenletek xd

Magamról: You tube, Instagram,Tik Tok, Harry Potter, Gyűrűk ura,Iphone, airpods, Starbucks, Meki, Kfc, Burger King, sportok,

Kedvenc videósok: Dancsó Péter, Radics Peti, Avramlatosca, Paul Street, Art Bite média, Zsozé atya, Éjfél után, Unfield, Nessaj, Pamkutya,

Kedvenc tik tokerek: Sóvári Márk, Makk Adrienn, Czura Karina, Bona Bianka, Télapócsicskája, Lukka lukka, rMárk, Varga Bettina,

Kedvenc előadók: Akc, Tiah, Ábrahám, Ariana Grande, Cardi B, Miyagi, Rico Nasti, Young fly, Vakond ember, Ak26, Essem, Rico&Miss mood, BSW, Vanek Andor,Manuel, (Misshnek bejön 1-2 száma, mint pl:Budapest, Megöl, Roxstar mód), Falkon, Gwm, Migos, Doja cat, Little big,

Márkák: Adidas, Puma, Fila, Nike, Tally, Bershka,

Legkevésbé szimpatikus/utált közszereplők: Farkas Timi, rBence, Cresser, Maja Gold, Lil G, nemazalány, Bish Barbi, Hamza Alex, Ómolnár Nelli, Nagy Liza, Forster Csenge, Polla, Molnár Krisztián, Dezső Bence, Nudlesz, Karola,

Nagyjából ezek tudtam most hirtelen összeszedni, remélem segítettem!

2020. febr. 17. 00:05
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Ja és 19/l
2020. febr. 17. 00:07
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén én már semmit sem,de ha mondani kéne valamit amivel el tudom terelni a gondolataimat azok jelen állás szerint a filmek de egyszer biztosan ezt is meg fogom unni, ezen kívül még néha sétálni, nagyon utálom ha jár az agyam általában csak a rossz dolgokra gondolok akkor mondjuk azért néha gondolok jóra is,bipoláris zavarom van nagyon szeretem vagy is nem.
2020. febr. 17. 02:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
9gag-et.
2020. febr. 17. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!