Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek akik gúnyolódn...

Azok az emberek akik gúnyolódnak az ismert embereken, celebeken, ők jobbak náluk? Ti például jobbak vagytok Schobert Norbinál?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom hogy az emberek szeretnek mocskolódni,szeretnek gúnyolódni ismert embereken,szeretik leszólni,megalázni őket.Például megjelenik egy cikk hogy Schobert Norbi azt mondja hogy a nők hibája hogy tönkremegy a házasságuk mert nem fogynak le,erre már a torkának is ugrottak sokan.Meg nem tetszett nekik a Norbi stílusa.És a kommentelő tisztelet a kivételnek milyen stílusban osztották ki a Schobert Norbit?Az nem baj?Nem kéne magunkba is nézni mielőtt elkezdünk másokat gyalázni,mocskolni?
2020. febr. 15. 09:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem hülyézett le. Azt írta, hogy vagy, vagy...

2020. febr. 15. 18:20
 22/31 anonim ***** válasza:
Ezen nem szoktam gondolkodni, de csípőből mondom most, hogy nem vagyok jobb.
2020. febr. 15. 18:34
 23/31 A kérdező kommentje:
#22-es és Te is szoktál negatív kommenteket írni ismert emberekről,celebekről?Vagy Te sem az a kommentelő fajta vagy?
2020. febr. 15. 18:41
 24/31 anonim ***** válasza:

19,20#

Én nem álltam semelyik oldalra sem, csak azt mondta, hogy a jó évrek önmaguk megállnak és semmi közük nincs a személyhez.

Sőt ... akik nem tudnak normális érvekkel vitatkozni többnyire a másik személyét támadják meg.

Ahogy itt is látható. Nem a mondandómat próbáltad megcáfolni, hanem a személyemet támadtad.

Ugyan azt csinálod mint amit leírtam hogy egy baromság. Amúgy akár lehetek 80 IQval rendelkező hajléktalan is, az állításom attól semmivel sem helyesebb vagy helytelenebb.

Amúgy igen, lehülyéztelek, mert bután érvelsz és ostoba alapfeltételezéssel tetted ki a kérdést. ... és ebben az esetben én nem a személy alapján ítélem meg a másik álláspontját, hanem az álláspontja alapján a személyt.

2020. febr. 15. 18:41
 25/31 A kérdező kommentje:
#24 de neked nem úgy tűnik hogy az emberek szeretnek mocskolódni?Nincs olyan érzésed mintha alig várnák hogy szétszedhessenek valakit?
2020. febr. 15. 18:45
 26/31 Napsi2019 ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki jobb Norbinál, aki nem mondja ki a sok hülyeséget ami a buta fejében megterem.
2020. febr. 20. 08:45
 27/31 anonim ***** válasza:
29%

Dehogy jobbak,saját nyomorukat kivetítik,mert tehetségtelenek meg frusztráltak két kőbányai,pizza,somlói meg gyári aljameló között.

A sikeres ember tanul a másik sikerestől,a sikertelen meg irigykedik meg pletykál.

David J. Schwartz - Gondolj merészet

2020. febr. 20. 10:17
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen,jobb de nem erdekel
2020. febr. 20. 20:20
 29/31 anonim ***** válasza:
Akik a sikeres embereken élcelődnek, azok sem (feltétlenül) jobbak. Ők a bulvár-média fogyasztók, hogy unalmas életükbe, hétköznapjaikba "történést generáljanak" ezen média hírei által. Kidühönghetik magukat a másik emberen, azt az energiát melyet saját életük jobbátételére fordíthatnának, más módon élik ki, vezetik le.
2020. márc. 4. 04:43
 30/31 anonim ***** válasza:

Én sem értek egyet az ismert személyek bántásával alapvetően, de tény, hogy az említett személynél többre tartom magam.

Kijátszott egy akkori üzleti rést (ma már ott van Szafi, Kolly, Lifetilt, stb.), ami okos lépés volt. Viszont attól még bunkónak, butának tartom.

Követek fitness oldalakat, de őt kikövettem. Nem a kövéres botránynál, hanem pár éve már.

2020. márc. 4. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!