Azok az emberek akik gúnyolódnak az ismert embereken, celebeken, ők jobbak náluk? Ti például jobbak vagytok Schobert Norbinál?
Nem hülyézett le. Azt írta, hogy vagy, vagy...
19,20#
Én nem álltam semelyik oldalra sem, csak azt mondta, hogy a jó évrek önmaguk megállnak és semmi közük nincs a személyhez.
Sőt ... akik nem tudnak normális érvekkel vitatkozni többnyire a másik személyét támadják meg.
Ahogy itt is látható. Nem a mondandómat próbáltad megcáfolni, hanem a személyemet támadtad.
Ugyan azt csinálod mint amit leírtam hogy egy baromság. Amúgy akár lehetek 80 IQval rendelkező hajléktalan is, az állításom attól semmivel sem helyesebb vagy helytelenebb.
Amúgy igen, lehülyéztelek, mert bután érvelsz és ostoba alapfeltételezéssel tetted ki a kérdést. ... és ebben az esetben én nem a személy alapján ítélem meg a másik álláspontját, hanem az álláspontja alapján a személyt.
Dehogy jobbak,saját nyomorukat kivetítik,mert tehetségtelenek meg frusztráltak két kőbányai,pizza,somlói meg gyári aljameló között.
A sikeres ember tanul a másik sikerestől,a sikertelen meg irigykedik meg pletykál.
David J. Schwartz - Gondolj merészet
Én sem értek egyet az ismert személyek bántásával alapvetően, de tény, hogy az említett személynél többre tartom magam.
Kijátszott egy akkori üzleti rést (ma már ott van Szafi, Kolly, Lifetilt, stb.), ami okos lépés volt. Viszont attól még bunkónak, butának tartom.
Követek fitness oldalakat, de őt kikövettem. Nem a kövéres botránynál, hanem pár éve már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!