Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek akik gúnyolódn...

Azok az emberek akik gúnyolódnak az ismert embereken, celebeken, ők jobbak náluk? Ti például jobbak vagytok Schobert Norbinál?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom hogy az emberek szeretnek mocskolódni,szeretnek gúnyolódni ismert embereken,szeretik leszólni,megalázni őket.Például megjelenik egy cikk hogy Schobert Norbi azt mondja hogy a nők hibája hogy tönkremegy a házasságuk mert nem fogynak le,erre már a torkának is ugrottak sokan.Meg nem tetszett nekik a Norbi stílusa.És a kommentelő tisztelet a kivételnek milyen stílusban osztották ki a Schobert Norbit?Az nem baj?Nem kéne magunkba is nézni mielőtt elkezdünk másokat gyalázni,mocskolni?
2020. febr. 15. 09:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Semmi alpári nem volt a válaszomban.
2020. febr. 15. 10:24
 12/31 A kérdező kommentje:
#11-es nem is a Te válaszodra értettem hogy alpári.De tényleg olyan érzésem van mikor olvasom a kommenteket mintha a kommentelők szentek lennének és a celeb a szemét
2020. febr. 15. 10:28
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
En is jobb vagyok nala mert nem gunyolom ovodàs szinten az elhizottakat es nem ez a megcsalàsok/vàlàsok alapja. Ezt csak kamuzzàk a ffiak plane a sörhasuk felett böfögve erröl. Bombanöket vagy vekony tiniket is ugyanugy kidobnak hajas disznoèrt is akàr.
2020. febr. 15. 10:56
 14/31 anonim ***** válasza:
Miben jobbak?
2020. febr. 15. 13:09
 15/31 A kérdező kommentje:
#14 mint ember jobbak azt kérdeztem.
2020. febr. 15. 13:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a celebek nem csinálnának ilyeneket ha tudnák: senkit sem érdekel amit mondanak, amit tesznek. Sokan azért csinálnak megbotránkoztató dolgokat, hogy beszéljenek róluk.
2020. febr. 15. 13:16
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez, hogy emberileg ki jobb, mindenkinek egyéni értékítélet kérdése.

2020. febr. 15. 13:20
 18/31 anonim ***** válasza:

"argument from authority"-nak hívják ezt a fajta meglátást, vagyis nem tudom hogy ebben az esetben pont megállja-e a helyét, de ...

Pl.: Ha egy orvos azt mondja, hogy "A tej rossz".

Akkor az emberek nagy része hinni fog neki, attól függetlenűl, hogy nem rég kijött egy metaanalízis, ami azt mondja, hogy nem, hogy nem káros, de lehet jótékony hatású is.

(A metaanalízis, sok egy adott irányú kutatási eredmények összevetése.

Lényegében így születnek meg az objektív igazságok a tudomány világában.)

... de ez senkit sem érdekel, mert egy orvos mondta, hogy "rossz a tej". (Akinek mondjuk lehet nem feltétlenűl szakterülete ez a téma)

Szóval szerintem hülyeség abból kiindulni, hogy ki teszi az állítást, mert egy igaz állítás önmagában megállja a helyét.

Az teljesen mindegy hogy a Norbinak igaza volt-e. A kérdező remélhetőleg egy troll vagy csak nagyon hülye.

2020. febr. 15. 14:34
 19/31 A kérdező kommentje:
#18-as és szerinted igaza volt a Norbinak?Te egyetértesz vele?
2020. febr. 15. 18:04
 20/31 A kérdező kommentje:
És #18-as Te engem hülyéztél.És Te okos vagy?Sok eszed van?
2020. febr. 15. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!