Ha nem vagy ismert akkor egy senki vagy?
Zanzásítom a mondandóm. Az emberek egy része akkor is shegg volt amikor nem volt még net. Velük max akkor találkoztál, ha összefutottál velük az utcán. Nem köszöntek neked. Amikor lett net és fész meg társai, az embereket összerázták és a sok shegg akit addig elkerültél, mind az ismerősöd lett, mert egyszer már találkoztatok valahol, pedig rühellitek egymást vagy érdektelenek vagytok egymásnak.
Attól viszont még mindig ugyanazok az igazi barátaid, akik eddig. Ha pedig olyanokkal ismerkedsz, akik nem köszönnek neked, annak nem a fész és insta az oka, hanem az, hogy sheggekkel ismerkedsz és olyan körökben forogsz.
Nem lájkot kell venni és szociológiai terepmunkát végezni, hanem más körökbe kell járni.
Én nem érzem magam senkinek. De totálisan nem érdekelnek,hogy mennyire vagyok népszerű,híres stb.
Én sztm egy ember nem attól lesz valaki hogy van 5ezer követője.
Hanem attól,hogy mit ért el az életben. Pl.:Lediplomázik,tisztességesen dolgozik stb. De amúgy se akarok híres lenni.
Az annyira rossz. Mindenki ismeri,követi,ha valakinek nem tetszik,akkor letámadják az utcán.
"Mostanában szvsz nagyon e köré centralizálódott a világ, és hiába mondja bárki, hogy le kell tojni ezeket, és a saját elveid szerint élni, nemfog működni." De. Fog.
A terv: Ki kell nőni a tizenkét évesek világnézetéből, amit a kérdésed sejtet. Bevállalod?
B terv: Vásárolj lájkokat, hogy valaki legyél, és valakinek érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!