Nagyon félek a galamboktól, de annyira, hogy az utcán se tudok nyugodtan sétálni már. Mit tehetnék?
Nem hiszem, hogy troll kérdés, a galamboktól való félelem egy elég gyakori fóbia sajnos.
Kérdező: ez, mint minden más fóbia is, fejben dől el. Logikusan te is nyilván tudod, hogy ezek a madarak téged semmilyen módon nem tudnak bántani, a legrosszabb, ami történhet, hogy lepottyantanak. Az meg inkább vicces, ha úgy fogod fel. :) (Nekem a színházi ruhámra pottyantott egy a Central Parkban, kb. fél órával azelőtt, hogy a színházba kellett mennem. Annyira tipikus... de inkább csak nevettem, úgy fogtam fel, hogy a helyiek üdvözölnek Amerikában. :))
A lényeg, hogy a gyógyuláshoz magadat kell "szuggerálnod", mondani magadnak, hogy nem valós a veszély, így a félelem sem indokolt. Ez csak a fejedben létezik. Tudom, hogy nem könnyű, nekem is megvan a magam keresztje sajnos, de nem hagyhatod, hogy ez uralja az életedet. Erősebb vagy te ennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!