Volt már valakivel az hogy a szerelme mellett nem aludt olyan nyugodtan mint egyedül?
Úgy érzem egyedül sokkal nyugodtabban alszok vagy aludtam.
De mi ilyenkor a teendő amikor már régóta együtt éltek és nem alszol jól ?!
Valaki más járt már hasonló cipőben ? Mi segített ? Mi volt végül a baj ?
Az előző kapcsolatomban azért nem aludtam jól sokszor, mert horkolt az exem és se lelkileg, se testileg nem volt igazán kielégítő a kapcsolat.
Az új párom mellett úgy alszom, mint a bunda. Nem horkol és minden rendben van.
Első, lehet van abban is valami hogy mennyire szerelmes az ember meg mennyire vannak köztük rendben a dolgok.
Nem csaltam meg se meg úgy gondok sincsenek.
Utolsóval egyetértek. Olyan jó a csend és a nyugalom de közbe sajnálnám ha nem aludnék mellette.
Utolsótól kérdezem hogy kapcsolatban ezt hogy oldod meg ?
Főleg akik már együtt élnek, házastársak, változik ez ?
5: Sajnos volt olyan kapcsolat, ami ezért hidegült el. Én úgy alszom, hogy lefekszem, elalszom és reggel úgy ébredek, ahogy lefeküdtem, normális esetben. Volt egy párom, aki egyfolytában forgolódott, felkelt, amire felébredtem. Nagyon idegesített. Másnap mindig nagyon fáradt voltam. Ez ugye együtt töltött napok, nyaralások alatt jött elő, úgyhogy eleve eszembe sem jutott összeköltözni.
Olyan is volt, aki saját maga mondta, hogy nem tud együtt élni senkivel, mert álmatlanságban szenved, éjjel sokszor fent van, tv-t néz, ami mindenkit zavar.
De szerencsére találtam olyan párt, aki ugyanúgy alszik éjjel, mint én, és nem ébred fel, meg nem kel fel, stb. :D
Egyébként szerintem nem normális, ha valaki minden éjjel sokszor felébred. Én javasoltam is az ilyen problémával küzdő párjaimnak, hogy menjenek el alvásvizsgálatra, de nem mentek. Pedig hatással volt az életükre, mert délután ahogy hazaértek a munkából, kidőltek és sokszor délután is aludtak, mert ugye éjjel nem nagyon tudtak.
Lehet nekem is alvászavarom van.
Miért a változokorban értem meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!