Volt már valakivel az hogy a szerelme mellett nem aludt olyan nyugodtan mint egyedül?
Figyelt kérdés
Úgy érzem egyedül sokkal nyugodtabban alszok vagy aludtam.
De mi ilyenkor a teendő amikor már régóta együtt éltek és nem alszol jól ?!
Valaki más járt már hasonló cipőben ? Mi segített ? Mi volt végül a baj ?
2019. ápr. 16. 17:14
11/12 anonim válasza:
Én soha életemben nem tudtam más emberrel együtt aludni. Még egy szobában külön ágyban csak-csak, de egy ágyban egyáltalán nem megy. Nem tudom rendesen kipihenni magam. Egyrészt az zavar, hogy a másik ott mocorog meg neszezik mellettem, másrészt az, hogy én magam nem tudok szabadon mocorogni, nehogy zavarjam őt. És engem az is zavar, hogyha nincs saját személyes terem, ami csak az enyém. Ezért nekünk külön hálószobánk van :) Sok embernek ez fura, de nekünk így vált be. Csak nyaraláskor szoktunk egy szobában aludni, de olyankor is jobban preferáljuk a kétágyas szobát, mint az egyágyasat.
12/12 anonim válasza:
Velem volt kezdetben hogy semmit nem aludtam párom mellett. Már a nap is felkellt de még akkor se tudtam el aludni.
De én amugy is rossz alvó vagyok úgy hogy ez nem csak miatta volt.
Azonban idővel hozzászoktunk és szeretem érezni este hogy ott van. Ha éppen nem is össze bújva alszunk akkor is próbálok úgy helyezkedni hogy egymáshoz érjünk.
Sajnos mi még mindig csak kevesetudunk együtt lenni ezért ezzel is kiakarom használni azt a kis időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!