Rovásírás! A legtöbb ember mire gondol (asszociál) ha meglát valakit egy rovásírásos pólóban?
Na nézzük.
Először is sürgősen fordulj orvoshoz, mert hallucionálsz itt mozgó szájakat.
Másodszor meg a saját értelmi szintedhez kell gratulálnod, ha nem voltál képes értelmezni egy egyszerű mondatot. Különbség van azalatt, hogy nincs értelme a pontozásnak, mert mindenkire nyomogatnak mindenfele - ebből van a sok 60-90 közötti ami az oldal 99%-át kiteszi - de aki képes 40-50 alá esni az már feltűnően sok negatívat kap... na így már sikerült felfogni? :D
"Mi értelme van annak, ha csak olyan betűk vannak a pólón melynek jelentése sincs ?"
Annak semmi,de nem is erről beszéltem...
Magyarországon milyen betűkkel írunk?
Van jelentése az írott szavainknak,mondatainknak?
Jól elfajultak itt a dolgok és szerintem pont ez a probléma, de én válaszolnék a kérdésre is saját álláspontom szerint:
Semmi bajom nincs vele, én arra gondolok, hogy nagy hangsúlyt fektet, a magyar történelemre, hagyományőrzésre. Ennyi. A baj ezzel az, hogy sokaknak a szélsőjobb ugrik be erről, aminek nem lenne szabad. Pont ez a baj, mert ugyanúgy kisajátítják és politikai eszközként mocskolják be, mint mondjuk az árpád sávos zászlót. Én mondjuk nem járkálnék ilyen ruhákban, mert nekem nem tetszik, de ettől függetlenül tudok rovás írni és érdeklődöm is iránta, mondom ezt nemzeti kérdésekben jobboldali, nacionalista meggyőződésű de szociális kérdésekben progresszív, az egyén szabadsága iránt elkötelezett gondolkodásúként.
Jöhetnek a vad lepontozások ;)
Engem nem zavar ha valakit érdekel, vagy használja.
De az érdekes ahogy a sok ballib agyvérzést kap a dologtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!