Rovásírás! A legtöbb ember mire gondol (asszociál) ha meglát valakit egy rovásírásos pólóban?
#45:
A 77%-os-ra gondolsz? Az csak egy tipikus nethuszár, aki itt böfögi szét a fel nem használt tesztoszteront, ennyi.
45#
Kicsit sem vagyok dühös és nem a rovásírással van bajom(azt hordja csak nyugodtan, ha nem banja, hogy turbómagyarnak nézik). Egyszerűen csak elegem van abból, hogy a kérdező szintű véglényekkel van tele az oldal, akik kérdeznek valamit, aztán ha nem a nekik tetsző választ kapják, akkor privátban mocskolódnak, meg hisztiznek mint az óvodások. Ha nem tudja elfogadni, hogy nem csak helyeslő válaszokat fog kapni, akkor ne kérdezzen
Oké ebben igazat adok. De azért az első válaszodban te se fogalmaztál túl szépen. Szerintem egyből bunkón támadtad a kérdezőt.
51#
A kérdezőről szó sem volt.
Az a kérdés, hogy mit gondolunk a rovásírásos pólóban lévő emberekről.
Rovásírás--->turbómagyar--->proli.
Ha én felteszek egy kérdést, hogy mit gondoltok mondjuk a zsidókról, az nem jelenti azt, hogy én zsidó lennék. Tudom azt is, hogy nem mindenki szereti őket, vannak rasszista emberek és ezek alapján kapnék olyan kommenteket is, amiben valaki állatokhoz hasonlítaná őket, meg népírtást tervezne, hitlert istenítené(ugye erre itt is van példa). Mégsem kezdeném el privátban mocskolni azokat, akik nem értenek velem egyet, hanem elfogadom, hogy ő így gondolja és ezt joga is van leírni, hiszen én kérdeztem.
Arról én nem tehetek, hogy a kérdező ezt magára vette és személyeskedni kezdett.
55.
"Valóban túltoltad"
NEM kicsit tolta tul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!