Rovásírás! A legtöbb ember mire gondol (asszociál) ha meglát valakit egy rovásírásos pólóban?
Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 21:38
61/89 anonim válasza:
"De! Buli. És te csinálod?"
Én nem.Mondanál példákat,milyen feliratok szoktak lenni a pólóidon rovás-és latin betűkkel is?
62/89 anonim válasza:
Szerintem titeket az is zavarna,hogyha magyar "FElirat" lenne a pólómon,amekkora magyarellenesek vagytok,csak azt látni itt,higy rentgeteg a bárány bőrbe bújt farkas!
63/89 anonim válasza:
Az nem probléma,ha Angol feliratos pólóbanturbóliberálfasiszta idióták vagytok csak legyenek lehordva + víz alá nyomva az igaz magyarok!
Mocskos egy banda ez,undorodom tőletek!!!
64/89 anonim válasza:
Ráadásul álszent patkányok vagytok mindannyian!
65/89 anonim válasza:
Ráadásul még egy kommentben sem képesek valamit kifejezni egyesek! :D
66/89 anonim válasza:
32%-os
Illene megtanulni a magyar nyelvet, mielőtt másokat kioktatsz a magyarságukból
67/89 anonim válasza:
65
Ahogy látom inkább te nem tudsz,se farka se vége az írásodnak.
Az elevenére tapintottam a lényegnek mivel minden ócska liberálfasiszta libsi lepontozott,de csak örülök,hogy szenvedtek.
68/89 anonim válasza:
A 66-os hazaárulóval az élen!
69/89 anonim válasza:
Már majdnem írtam, hogy nem érted a szarkazmust, aztán látom ugyanaz vagy, akkor meg végképp fölösleges lenne bármit mondani erre. :D :D
70/89 anonim válasza:
69
Te most melyik oldalon vagy pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!