Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rovásírás! A legtöbb ember...

Rovásírás! A legtöbb ember mire gondol (asszociál) ha meglát valakit egy rovásírásos pólóban?

Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 21:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
30%
Rég röhögtem ennyit mint itt. Amúgy meg a legtöbben le sem xarják, hogy milyen póló van a másikon egy kis rész meg simán bekönyveli nagymagyar / turbomagyar kategóriába oszt ennyi.
2020. febr. 8. 03:03
 42/89 anonim ***** válasza:
26%
Őszintén, én megmosolyognám, aztán el is felejteném. Tényleg van egy réteg, akik ezzel akarnak feltűnősködni.
2020. febr. 8. 06:24
 43/89 anonim ***** válasza:
59%

pl 58 és hasonlók:

Az angol feliratos vagy kínai-korai-japán képírásost is megmosolygod?

Hogy a legtöbb ember mire gondol, nem tudom. Én megpróbálom feltűnés nélkül elolvasni. Aztán attól függően, hogy mit írt magára, úgy nézem az embert.

Az egyetlen írás, amit ruhán - bár nem mindenhova és nem mindig- felvennék, az a rovásírás. Sokat elmond valakiről, hogy hogyan néz rám utána, és sok időt megtakaríthat, hogy kivel hogyan érdemes és hogyan nem szóbaállni.

2020. febr. 8. 07:14
 44/89 anonim ***** válasza:
59%
Valamiért divat utálni a saját nemzeti identitásunkat itt Magyarországon. Nem találkoztam még olyan néppel aki ne lenne büszke a saját nemzetére, a hagyományaira, nyelvére. Kivéve mi. Kb ciki magyar zászlót kitenni a házadra, rögtön valami elvakult idiótának neveznek. Itt is, rögtön jönnek az elítélő kommentek. Mintha szégyen lenne, hogy magyarok vagyunk. Ez olyan szomorú.
2020. febr. 8. 07:40
 45/89 anonim ***** válasza:
66%
44. Köszönd ezt annak a bizonyos rétegnek.
2020. febr. 8. 11:43
 46/89 anonim ***** válasza:
67%

Én is fellengző stílusra asszociálnék először.

"Én vagyok az igazi Magyar,te nem érted mi van ide írva,sőt,talán azt se tudod,mi az,hogy rovásírás"

Persze ettől,még lehet normális az illető,csak hát vannak fenntartásaim,ismerek ilyen nagy Magyarokat.

2020. febr. 8. 17:15
 47/89 anonim ***** válasza:
13%

46

Miért lenne fellengzős? Mindenki tudja, hogy milyen a magyar nemzeti oktatás, hogy csak saját-családi kútfőből szerezhet valaki tudást. Sajnos.

Viszont arra könnyen megvan a lehetőség, net van a könyvtárban is. Bizonyos életkor fölött ezért a saját értékeket jellemzi, ha valaki nem ismeri a nemzeti értékeinket.

Igazán nem kéne megadni a külföldieknek az alkalmat, hogy onnan szivárogjanak haza Mo-ra az ősi magyar értékek.

2020. febr. 8. 17:58
 48/89 A kérdező kommentje:

47

A másik,hogy szinte minden emberi fajnak/nemzetnek megvannak a maga viseletei,csak nekünk nem!

A 77%- os jol ki lett tiltva a magyarellenes beszolásaival,most csak 76%-on van!

2020. febr. 8. 18:05
 49/89 anonim ***** válasza:
70%
Az a gáz hogy gáznak tartjátok a magyarságot. Ha nem is vagy büszke rá, oké, de miért is kéne cikinek lennie annak aki büszke arra hogy magyar? Én semennyire nem foglalkozom ezzel, szóval nem magamról írok, de egyaltalán nem bántom azokat akik büszkén magyarok.
2020. febr. 8. 18:50
 50/89 anonim ***** válasza:
35%

Az ember egy faj.

A globalizáció hatására pedig nem, nincs meg minden nemzetnek a saját viselete. Egy franciát és egy németet ránézésre szinte lehetetlen megkülönböztetni, mindketten ugyan azt a kínában gyártott ruhákat hordják. A rovásírásos póló nem nemzeti viselet, mert maga a póló nem nemzeti viselet.

Egy póló nem lesz hagyományos nemzeti viselet az araboknak csak mert valaki az ő ábécéjükkel ráfirkant valamit.

2020. febr. 8. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!