Rovásírás! A legtöbb ember mire gondol (asszociál) ha meglát valakit egy rovásírásos pólóban?
pl 58 és hasonlók:
Az angol feliratos vagy kínai-korai-japán képírásost is megmosolygod?
Hogy a legtöbb ember mire gondol, nem tudom. Én megpróbálom feltűnés nélkül elolvasni. Aztán attól függően, hogy mit írt magára, úgy nézem az embert.
Az egyetlen írás, amit ruhán - bár nem mindenhova és nem mindig- felvennék, az a rovásírás. Sokat elmond valakiről, hogy hogyan néz rám utána, és sok időt megtakaríthat, hogy kivel hogyan érdemes és hogyan nem szóbaállni.
Én is fellengző stílusra asszociálnék először.
"Én vagyok az igazi Magyar,te nem érted mi van ide írva,sőt,talán azt se tudod,mi az,hogy rovásírás"
Persze ettől,még lehet normális az illető,csak hát vannak fenntartásaim,ismerek ilyen nagy Magyarokat.
46
Miért lenne fellengzős? Mindenki tudja, hogy milyen a magyar nemzeti oktatás, hogy csak saját-családi kútfőből szerezhet valaki tudást. Sajnos.
Viszont arra könnyen megvan a lehetőség, net van a könyvtárban is. Bizonyos életkor fölött ezért a saját értékeket jellemzi, ha valaki nem ismeri a nemzeti értékeinket.
Igazán nem kéne megadni a külföldieknek az alkalmat, hogy onnan szivárogjanak haza Mo-ra az ősi magyar értékek.
47
A másik,hogy szinte minden emberi fajnak/nemzetnek megvannak a maga viseletei,csak nekünk nem!
A 77%- os jol ki lett tiltva a magyarellenes beszolásaival,most csak 76%-on van!
Az ember egy faj.
A globalizáció hatására pedig nem, nincs meg minden nemzetnek a saját viselete. Egy franciát és egy németet ránézésre szinte lehetetlen megkülönböztetni, mindketten ugyan azt a kínában gyártott ruhákat hordják. A rovásírásos póló nem nemzeti viselet, mert maga a póló nem nemzeti viselet.
Egy póló nem lesz hagyományos nemzeti viselet az araboknak csak mert valaki az ő ábécéjükkel ráfirkant valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!