Autista az osztalytarsunk?
Szegény...
Biztosan van valamilyen mentális problémája, de nem feltétlen autista.
Hat a leirtak alapjan tuti nem 100as az emberunk, velemenyem szerint lehet valami nala.
Vagy csak agyara megy a tanulas, meg otthon terrorizaljak hogy neki feltetlenul jol kell teljesitenie.
Azért mérget nem vennék rá,de lehetséges hogy az. Az én autista gyerekeim is produkálnak hasonló tüneteket.
Viszont,ha tehetitek,ti az osztályban, valamennyire segítsétek őt. Tudom,hogy nektek is van elég dolgotok az órák közben és utána is,de pár perc figyelmesség a szünetekben lehet segítene neki abban,hogy az órát ne zavarja. Ez csak hozzáállás és jóindulat kérdése.
A másik,hogy aki ilyen okokból zavarja az órát,azt az iskola elküldi speciális intézménybe. Valahogy nem értem,hogy ezen hogy tudnak a tanárok keresztül nézni. Nekik fel kellene ismerni ha baj van vele.
Az antiszociális még mindig nem ezt jelenti.
És ez köszönőviszonyban sincs az ASD-vel.
#8:
Te komolyan elhiszed, hogy a mai fiatalok gulyásozni szoktak menni együtt? Te kis naiv. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!