Zaklattak már téged?
Igazából ez tőled függ, te mit veszel zaklatásnak.
Nekem volt egy srác, aki rám telepedett elég rendesen. Előszőr persze azt hittem, tök rendes, hogy mindig velem van stb. Aztán kezdte ott hagyogatni a cuccait... tablet, póló stb.
Aztán megerőszakolt (ujjazott), mikor aludtam, de nagyon kómás voltam, (kb mikor alvásparalízised van... vagy nem is tudom) másnap azt hittem, csak álmodtam. Úgy derült ki, hogy nem, hogy az egyik ismerősének dicsekedett, hogy “alvó ember mindent hagy 😁”
Egyszer pánikrohamom is volt miatta, annyira kikészített idegileg.
Persze azóta fullra megszakítottam vele a kontaktot.
10-es enyh€n szólva durva volt amit írt a 8-asnak.
15-ös voltam. Reméljük nem okozott neki most szép éjszakát! Amugy amit az aszisztens is írt durva.
Én is úgy voltam,mint a 8. válaszoló,csak szerencsére engem nem erőszakoltak meg. Mai napig nem tudtam ezeken túllépni.
Tiszta szívből együtt tudok vele érezni.
Egyébként mi számít zaklatásnak?
Velem történt egy eset: Facebookon beszélgettem egy neten ismert lánnyal és elég sokáig beszélgettünk vagyis ő írt rám mivel én nem szeretem ezeket az oldalakat mármint messengert meg ilyesmiket de elég jól elbeszélgettünk több hónapon át. Sosem találkoztunk személyesen de pár hónap vagy év múlva tehát itt évekről beszélünk pénzt kért tőlem neten én meg elhittem a bajait. Mivel elég nagy összegről van szó de én hü..e és naívan utaltam neki de tudtam már akkor a címét ő is enyémet. Majd találkozunk egyszer és visszadja. Nem történt meg és letiltott pár hónap után aztán felakartam keresni de hiába meg felvenni a kapcsolatot vele facebookon de még én kerültem ki belőle rosszúl mert pénzt nem kaptam vissza de ő szerinte zaklattam facebookon ezért feljelentett. Tehát és ezt nem tudom saját magam megvédeni hogy oka volt hogy én őt megpróbáltam felkeresni neten személyesen sosem probáltam. De én jöttem ki belőle rosszul és még pénzt is buktam ami több mint 100 ezer forint.
Tehát nem ismerkedjetek neten pláne nem több hónapos online beszélgetés és 0 találkozás. Tehát vannak ilyen esetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!