Csajok, titeket támadtak meg este az utcán, vagy zaklattak már?
Igen, sajnos megtörtént.
Először csak nevekkel illetett, majd odajött és fogdosni kezdett.
Valószínűleg be volt rúgva. A falnak löktem és tökön rúgtam.
Aztán elfutottam.
Még jó, hogy nem tűsarkú volt rajtam...
Szóval egy jó tanács: ha tudod, hogy egyedül mész haza és nincs autód vagy messze parkolsz, mindenképp kényelmes cipőt vegyél fel. És ne félj rendőrt hívni, ha kell.
Szia én férfiként azt mondom,ha nagy a baj végső esetben nyitott tenyérrel az orrát célozd kissé felfelé kell ütni,de ebbe bele is halhat!! Talán jobb,ha van nálad önvédelmi spray.
Én jártam már úgy,hogy a városban sétáltam haza és egy csaj ment előttem. Megfordult es rámkiabált,hogy mit akarok?(130kiló vagyok és 190cm🙂) Nagyon bátor volt.
Mondtam neki,hogy erre megyek haza, semmit sem szeretnék,de ha fél szivesen elkisérem. Végül 1órát sétáltunk és utána nagyon jó baratok lettünk.
7-es
Azért egy átlag nő nem Cameron Poe (Nicholas Cage a Fegyencjáratból), hogy meg is öljön ezzel az ütéssel valakit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!