Szeretitek az eső hangját este?
Figyelt kérdés
Nálunk egy pár napja esik rendszeresen. Így alvás helyett általában az esőt hallgatom. Nagyon megnyugtat és mégis el tudok merülni a gondolataimban. Ti is szoktátok ezt csinálni? :) 18f2019. máj. 30. 00:53
2/15 anonim válasza:
Amíg nem zuhog addig szeretem. Tetőtér, ha felhőszakadás van a saját gondolataidat sem hallod és inkább kellemetlen.
3/15 anonim válasza:
Nem tudok aludni,és énis szeretem hallgatni az esőt,szóval ilyenkor jól jön. :"D.
L.
4/15 anonim válasza:
Ha nem ázna be a tető, én is szeretném hallgatni az eső hangját. De így inkább idegesít, és dühít a sok eső.
5/15 anonim válasza:
Nem,én utálom az esőt,már kirohadt a kertemből szinte minden vetemény.
6/15 anonim válasza:
Engem annyiszor kapott el nyílt terepen a felhőszakadás, hogy már undorral nézek az esőre.
7/15 anonim válasza:
Egy kicsit, számomra olyan háborús, elgondolkodtató hangulatot ad.
8/15 anonim válasza:
Általában igen, de mostanra már lassan dührohamot kapok ha meghallom vagy meglátom, hogy esik. Francba már vele...
9/15 anonim válasza:
Én nagyon. Pedig párszor már szarrá áztam. :D
10/15 anonim válasza:
Szeretem es sokkal jobb hogy nem 30C van :-D
Tidom hogy kezd sok lenni lassan, de "májusi eső aranyat ér" a gyümölcsöket pedig imádom :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!