Mennyire élsz tudatos életet?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, mennyire kezeled tudatosan azt hogy mi milyen érzelmet vált ki belőled, törődsz e azzal, hogy a félelmeidet legyőzd? Időnként megnézed e hogy egy egy időszak milyen változást hozott? Tűzöl e ki célokat, a személyiséged fejlesztésére? Ha igen, mióta, és minek hatására? Ha nem, akkor mit gondolsz arról, aki így él?2020. jan. 30. 13:59
11/12 A kérdező kommentje:
A motivációs előadókat én se tartom a legjobb odlognak ebben, de továbbra is azt érzem kicsit végletekben látod a dolgot, számomra az önfejlesztés épp azt jelenti amit írtál:
"az emberek nem tanulják meg elfogadni sem saját magukat, sem másokat."
Hogy ezt a mulasztást igyekszem pótolni, és elfogadni a hibáimat, de persze igyekezni azért javítani is rajtuk, ha lehet. De az, hogy valaki fejlődni akar még nem tökéletesség hajszolás, az egy teljesen másik fogalom, érdemes árnyalni ezt a képet. Nem pontoztam, de aki lepontoz az jó esélyel azt nézte hogy nem a kérdésre válaszoltál, hanem arra amit a kérdésbe beleláttál.
2020. jan. 30. 16:07
12/12 anonim válasza:
Sajna nem foglalkozom az érzelmeimmel, nem igazán fejezem ezt ki. Egy ideje coach segítségét kértem, és így a félelmeimmel igyekszem szembe nézni, felülkerekedni rajta, sajna sokszor csak a rosszat látom az életemben, a jót nem, célom a személyiségemre vonatkozóan az lenne, hogy az önbizalmam, magabiztosságom növekedjen. Könyv és külső tényezők hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!