Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet ez? Létezik tudatos...

Mi lehet ez? Létezik tudatos alvajárás?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Már vagy egy éve gyakran esik meg velem, hogy hajnalban felébredek, megnézem a telefonomon az időt, és úgy csinálok mintha már mennem kéne valahova de csak akkor, ha reggel tényleg mennem kell. Teljesen tisztában vagyok mindennel: hogy hova készülök, hányra kell mennem, mit kell még csinálnom. Fogat mosok, fésülködök, és néha még ki is sminkelem magam mire rájövök, hogy már megint hülyeséget csinálok, megnézem az időt és látom hogy csak 3 óra körül van, s visszafekszem. Van hogy heti többször is ez van, és olykor nagyon zavaró tud lenni, mert nem tudok ellene mit tenni és reggel fáradtan kelek. Valakivel volt már hasonló, és ez normális? Válaszokat előre is köszönöm.

#alvajárás #tudatos alvajárás #alvajárás ébren
2019. júl. 4. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt 1 orvosnak el kellene mondani.

De ha tudatodnal vagy miert nem tudod aba hagyni?

2019. júl. 4. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Hág igen, ezzel orvoshoz kéne fordulni, mert csinálhatsz veszélyes dolgot is.

A másik meg, hogy érdemes lenne a telefont (és egyéb zavaró tényezőket) kikapcsolni éjszakára, messzebb rakni, stb...

És fáraszd ki magad egy sporttal, stresszlevezetésként.

Esetleg aludhatsz felhúzott redőnynél, így láthatod mikor van világos. Vagy éppen pont teljesen leengedettel, hogy semmi se zavarjon az alvásban.

2019. júl. 5. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Stresszes vagy? Fáradékony vagy? Mikor szoktál lefeküdni?
2019. júl. 5. 12:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, elég stresszes vagyok... De nem értem, mert látom mennyi az idő, a sötétítőn át pedig látom, hogy sötét van. Egyszerűen nem fogom fel, és csinálom automatikusan a dolgokat mint egy robot.
2019. júl. 7. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!