Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálom az életet, mert mások...

Utálom az életet, mert mások sokkal többet érnek nálam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régen nem utáltam magam, csak önbizalomhiányom volt, de mostanra elsikerült érnem, hogy utáljam is magam. Mindenhol csak azzal szembesülök hogy mások mindig jobbak, mint én. Régen ki voltam közösítve az osztályban is, csak mert csendes voltam. Szinte mindenki utált, ami barátságom volt is véget ért, mert lett jobb barátnőjük.

Párkapcsolatban szintén. Sose vagyok elég jó egy férfinak sem, ha én szakítottam is azért volt, mert magasról tojtak rám, alig kerestek maguktól. De volt hogy velem szakítottak, és nem sokkal rá összejöttek mással.

Vagy csak úgy szimplán szakítottak.

Munkahelyen is szintén utált a főnököm, nem is sok jó szót kaptam tőle.

Szóval ezért is utálok élni, mert az élet azt bizonyítja nekem, hogy folyton kevesebbet érek, mint a többség.

2020. jan. 29. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Önszeretet. Ez az alap. Ha változtatni akarsz az életeden, akkor ezzel kezdd.
2020. jan. 29. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Akik egyébként ezeket a kérdéseket kiírják nyitottak egyátalán egy kapcsolatra vagy csak ide jönnek panaszkodni?

Rengeteg olyan férfi van aki örülne ha lenne valakije ti meg csak kiírjátok ezt az ostoba kérdést de nem válaszoltok senkinek, nem tesztek semmit azért hogy legyen valakitek.

2020. jan. 29. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Azert az a rengeteg ferfi is igencsak valogat. De mindegy.
2020. jan. 29. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Ez butaság. Lányoknak 180+ magas srácok kellenek, így hiába csinál bármit is egy fiú, beragad a barátzónába, ott meg ügye 30-al lehet menni és jobbkéz szabály van. :D
2020. jan. 29. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Az összes kérdést ugyanaz írja ebben a témában, 3 kategóriát spammel vele naponta, volt már részem pár privátban tőle, különböző regisztrációkból. Vgay kamu, vagy színtiszta önsajnálatkeresés, felesleges normális tanácsot adni.
2020. jan. 29. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, lehet utolsó. Habár az emberek tudnak nagyon egyformák lenni. Baja lehet bárkinek, panaszkodni is sok ember szokott, a nő, a férfiak. Aztán mindenki megkapja itt ezen az oldalon, hogy egy szánalmas lúzer. Pedig csak ember, próbál élni, kibeszélni a problémáját. Mi meg azért vagyunk itt, hogy segítsünk, pedig sokszor nekünk is megvannak a hasonló problémáink.

Nem hinném, hogy kevesebbet érne a kérdező másoknál, egyszerű a dolog, introvertált, magának való típus. Aki ilyen típus, gyakran érez úgy, mint a kérdező.

2020. jan. 29. 15:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Tőlem nem igen kaptál levelet, mert senkinek nem írtam soha privátot.
2020. jan. 29. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Az én korábbi válaszomat szimplán kitöröltette, mert én is rámutattam, hogy kicsit sok az ilyen jellegű kérdés mostanság.
2020. jan. 29. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért mással foglalkozol? Mi lehet a személyiségedben probléma szerinted? Kiáll önmagadért, vagy csal visszaszólsz mindeninek?
2020. jan. 29. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!