Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pszichopata vagyok?

Pszichopata vagyok?

Figyelt kérdés

Most olvastam először utána ennek a "betegségnek" és nagyon úgy érzem mintha engem írnának le.

Empátiát sose éreztem senkivel szemben, és sose éreztem magam különösebben szomorúnak vagy depressziósnak. De azt gondoltam elég sokáig, hogy mindenki hasonlóan érez. Folyton megjátszom magam mások előtt, mindenkihez úgy viszonyulok hogy én jöjjek ki abból a legjobban. Rengeteg barátom van de soha senki nem mondta hogy psziochopatának gondolna. Eddig csak egy barátomnak mondtam el a gyanúm. Érdemes lenne vajon megkérdeznem egy pszichológust?

2020. jan. 26. 20:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
#20 A nárcisztikus személyiségzavar a pszichopata vállfaja. Disszociális személyiségzavarnak nevezik.
2020. jan. 27. 09:06
 22/23 A kérdező kommentje:
17: Nem vagyok kamasz, nem tudom honnan vetted.
2020. jan. 27. 11:01
 23/23 anonim ***** válasza:
53%

Én még annyit hozzá tennék hogy egy pszichopata a kapcsolat elején ígérget. Kiszagolja mire vágysz, úgy tesz mintha az ő vágyai is lennének a tieid aztán amikor elkezd gyanús lenni h idő elteltével csak ígéret marad de a te vagyaidért semmit nem tesz , számon kéred majd jön egy újabb ígérgetős hullám megnyugtat mennek tovább a napok.

Amikor újból számon kéred és látja hogy már kezd eleged lenni kezdesz átlátni rajta jön a támadás.

Te ilyen vagy te olyan vagy te ellene vagy vele mindenki csak rossz mostmár te is stb ...konkrétan eléri h megsajnáld és bűntudatot kelt benned.

Innentől egyre több a vita idővel egyre durvább (fizikailag is )

A vitákat ő robbantja és azért olyan sikeresen mert ismeri minden gyengeségedet és tudja hol kell megszúrni h eszed veszítsd a tehetetlenségtől és röhögve halál érzelem mentesen elkezd győzködni h te vagy pszichopata és csak rávetíted. Annyira profin csinálják hogy akár még komolyan el is gondolkodsz hogy mi van ha neki van igaza..ez annak a következménye hogy eddigre már minden önbizalmat,önbecsülést belőled.

A legelején profin kialakított szoros kötődések miatt még tűrsz, remélsz, aztán észre veszed magadon a már kóros testi, lelki leépülést (hirtelen nagy fogyás, betegségek egymásután)

Na itt már az van h vagy maradsz és beledöglesz (A leépülésbe vagy nem -bírod és kinyírod magad)

Vagy belátod hogy az ilyen embert nem lehet megváltoztatni ez egy betegség amit sosem fog belátni és kezeltetni soha.

Neked viszont az életed fontosabb lesz nála és lelépsz, futva ,hátra sem nézve és minden ismerősétől is elvágod magad végleg.

Kib*szott szörnyű de nagyon nehéz az elején felismerni. Azt gondolja az ember h megfogta az isten lábát és nem is sejti hogy ez a láb bele fogja taposni a pokol legmélyebb bugyraiba.

Kíváncsiságból megkérdezném,magadra ismersz ezekben ? Ha nem így rendezed a kapcsolataid szerintem kicsi az esély hogy az lennél.

2020. febr. 14. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!