Honnan tudom megállapítani hogy skizofrén vagy/és pszichopata vagyok-e?
Én voltam skizofrén, legalábbis azt állapitták meg rólam amikor bekerültem a kórházba.
A kettő teljesen más,én tényleg képzelődtem láttam dolgokat, éreztem dolgokat amik nem léteztek brutálisan szar volt szerencsére gyógyszeres kezeléssel már majdhogynem elmúltak a dolgok.
Pszichopata az nem érez empátiát az embertársaival szemben, érzéketlen teljesen az (nem egyenlő a kiégéssel).
Sokféle pszichopata van nem a megszokott filmekben látott gyilkos aki mindenkit megtámad, van nárcisztikus pszichopata is aki csak magát szereti.
Viszont ezeket a dolgokat nem tudod megállapitani saját magad ehhez orvos kell, és még ők sem biztos hogy észre veszik. 26f
Egy pszochopatanak fel sem merul hogy az ő tökéletessege betegség miatt lenne-e.
Ez kilove.
Skizofrén pedig elottem elmondták... Ha bármilyen kepzeteket latsz ami nincs ott a valóságban/mas embereg tudja mondani hogy latja e o is/ vszeg az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!