Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az agresszíven fellépő emberek...

Az agresszíven fellépő emberek tényleg könnyebben elkerülik az ilyen helyzeteket?

Figyelt kérdés
Most értem haza,egy barátnőm szülinapját ünnepeltük egy szórakozóhelyen.Nem lakok különösképp rossz környéken,eddig semmilyen bajba nem kerültem.Most viszont kiraboltak.Nem volt nálam csak 2000 forint meg a pár ezer forintos "bulitelefonom",de az élményt nem kívánom senkinek.A következő történt: Mentem az utcán egyedül,előttem kb 20 méterre egy másik lány,szintén egyedül.A másik lányhoz odalépett egy férfi,nem hallottam mit mondott,csak annyit láttam hogy a lány nekilökte egy autónak és ráordított,hogy "Szétszedlek b**zdmeg!" aztán tovább ment.Én átszaladtam az út túloldalára,de a férfi jött utánam.El akartam szaladni,de futott utánam és gyorsabb volt.Elkapta a kabátom és a pénzem meg a telefonom követelte.Odaadtam neki mindent és elrohant.Én meg szintén rohantam,hazáig.Nagyon kivagyok akadva,itt bőgök mint egy hülye,aludni sem tudok.Csak azon gondolkozom,hogy nekem is úgy kellett volna fellépnem mint az első lánynak.De ő jóval nagyobbnak tűnt mint én, legalább 175+ centinek,és testesebbnek is,nyilván így jobb helyzetben volt (én 157 cm vagyok és nagyon vékony).Plusz ahogy a járásából láttam,már volt benne némi pia,ami bátrabbá tette,én nem ittam alkoholt.Hülyén érzem magam,és félek,ugyanakkor mérges vagyok magamra,mert ennyire szerencsétlen béna vagyok hogy még magamat sem tudom megvédeni.Viszont ott van az is,hogy ez a férfi ugyan egy nem túl nagy,csövesnek kinéző ember volt,és nem volt a kezében semmi,de bármikor előránthatott volna egy kést vagy valamit,és ennyi kockázatot nem ér meg egy kis pénz,meg egy olcsó telefon.Nektek mi a véleményetek?Bocsánat ha hosszú és kusza lett,vagy vannak benne hibák,de nagyon ideges vagyok.
2020. jan. 26. 03:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9%
Tipikus elkényeztetett királylány szindróma. Se megvédeni nem tudod magad, se elfutni, mert fizikálisan egy hatalmas nulla vagy. Talán a diszkóban seggrázás helyett nem ártana elkezdeni sportolni, meg önvédelmet tanulni. Az szégyen, hogy egy részeg lazán urolért és ki tudott rabolni. Most már kezdem érteni miért akar sok nő 200 cm magas kigyúrt állatot, hogy megvédje... mert önmaga teljesen életképtelen.
2020. jan. 26. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó: másokba való belerúgás helyett szakemberrel kezeltesd lelki problémádat, mely abban nyilvánul meg, hogy vélelmezett tulajdonság alapján megvetsz másokat és gyűlölködsz velük.
2020. jan. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!