Mi volt a legrosszabb dolog amit általános suliban tettél?
8. végén egy fogalmazásban, amit hangosan fel is olvastak, kigúnyoltam a magyar tanárom, pedig igazából nem érdemelte meg, és utána bűntudatom is lett.
De egyébként nem voltam rossz gyerek. Mondjuk kaptam néhány szaktanárit/osztályfőnökit, de csak kettővel kapcsolatban emlékszem az okra. Az egyik még asszem elsőben volt, futottam a folyosón, és akkor ez tilos volt, a másik meg bolondok napján volt, először kitaláltuk, hogy megvicceljük a magyar tanárt azzal, hogy az egész osztály elbújik az udvaron, a tornatermi épületrész mögött, de de aztán csak 5-en-6-an tartottunk ki a végsőkig. Így nem írtuk meg a dolgozatot, de kaptunk minden egy szaktanárit.
-Leköptem az ajtó kilincset iskolán belül.
-Köpőcsövezés
Ezt a két dolgot kivéve, amik szerintem mind egyszeri alkalmak voltak jó gyerek voltam.
Hogy kevesebbet (csak 1x fordult elő) verekedtem.
Sok roma származású diák volt az iskolánkban és rendszeresek voltak a kötözködések.
Jól elkellet volna verni az összeset :D
Ilyenkor lehetett volna még viszonylag büntetlenül bunyózni.
Persze nem kell rosszra gondolni 5-6. osztályos gyerekként ez mai szemmel inkább csak játékos birkózás lenne...
Betörtem egy ablakot narancsal, letéptünk egy ajtót.
Erdei táborban egy idióta gyereket úgy be_osattunk azzal, hogy egy gimis meg akarja verni, hogy két napig a szobáj mosdójában bújkált. De megérdemelte, mert egy agresszív barom volt és folyton verekedett.
Egy osztálytársammal mindig összekaptunk és agyonvertük egymást. Én kiütöttem jópár fogát (egy nem tejfogat is), ő meg rengetegszer megtépte a hajam, és eltörte a fülcimpám.
Szintén egy erdei táborban elloptuk az olimpiai kajak válogatott tüzifáját.
Ja és miattunk fakadt sírva egy tanár óra közepén, aztan fel is mondott. Ő is megérdemelte, mert egy szemétláda volt és ok nélkül osztogatott egyeseket, meg hazugságokkal próbálta bemószerolni az osztályt az igazgatónál.
# 5 Félreérthetően fogalmaztam.
Nem rasszizmus miatt írtam amit.
Hanem hogy érthető legyen...mivel köztudott hogy a cigány származású srácok (nagy része) sportot űz a kötözködésből.
Egyébként részben én is roma származású vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!