Mi a legjobb és legrosszabb dolog abban hogy nő vagy?
Legjobb: Feminista világ alakul ki jelenleg.
Legrosszabb:
Női nemi szerved van ezért melegnek kell lenned. :(
Legjobb: hogy foghatom a barátnőm kezét anélkül, hogy ordítanának velem az utcán.
Legrosszabb: gyakran néznek hülyébbnek, mint a velem megjelenő férfi ismerőseimet.
Legjobb: szeretek nő lenni, finom, nőies, távol állnak tőlem a durva dolgok.
Lerosszabb: menzis gondok, sajnos endo miatt számomra nem egyszerűek azok a napok. És a szőrtelenítés. Egy férfinak nem kell ilyen rákészülés pl. strand, uszoda előtt.
Legjobb: sminkelhetek és hordhatok fűzőt anélkül hogy lebuz1znának
Legrosszabb: menstruáció, teherbeeséstől való félelem, mellek
Legjobb: nem igazán jut eszembe semmi extra, talán az emberek kevésbé tartanak tőlem, ált. alapból segítőkésznek néznek, és nem félnek hozzám fordulni
Legrosszabb: terhességtől való félelem + olyan érdeklődési körökben, ahol többnyire férfiak vannak, mindig éreztetik, hogy én kívülálló vagyok
A legjobb: a testem hosszú túlélésre terveztetett, nem pedig egy rövid fellángolásra, majd korai hanyatlásra, ezért (ha csak nem leszek baleset áldozata, és ha vigyázok az egészségemre) akkor hosszú és ideig élhetek a családom körében.
A legrosszabb: emiatt a test miatt sokan még ma is - még ha csak tudat alatt is - kevesebbnek tartanak, sőt, azt hiszik, hogy jogot formálhatbak az én, és a nőtársaim idejére, érzelmeire és életére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!