Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy csődtömeg vagyok. Mit...

Egy csődtömeg vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mint nő, mint anya, a munkámban, a háztartásban. Egy pozitiv tulajdonságot sem tudok magamra mondani. Hogyan érhetném el,hogy újra meglegyen az önmagamba vetett hitem?
2020. jan. 15. 01:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
9# Ne izgulj, talán egyszer majd te is megtapasztalod hogy milyen érzés ha életet adsz egy gyereknek. Addig is mérgelődj csak.
2020. jan. 15. 11:20
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

#11-es! Szövegértés megy!?

Senki nem azt mondta, hogy nem jó és szép dolog.

Csak azt, hogy semmivel nem ér többet és nem lesz több semmilyen módon ha szül valaki.

Azért mert dugni volt esze és a semmire szülni mindjárt értékesebb és jobb ember lett mint akinek nincs gyereke!?

:D

értsed már bacdmeg...

2020. jan. 15. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Csóró családban is érezheti jól magát egy gyerek. Az én anyám is a semmibe szült, mégis jó életünk volt. És bár cikinek éreztem, hogy szegények vagyunk, az anyámat soha sem kellett szégyellnem.

Nem feltétlen lesz rossz vége az ilyen történeteknek.

Egyébként azt tudom javasolni, h kezdj el futni, és ne gondolkodj. Aztán amikor már kitisztult a fejed, akkor tűzz ki kis célokat. Kezd el énekelni, vagy mittudomén.

2020. jan. 15. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

# 9/

Te szültél már?

Amíg nem addig maradj csendben!

A kérdezőnek pedig annyit, hogy ha te csődtömegnek képzeled magad akkor a gyerek kire számítson majd?

2020. jan. 15. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

#14-es te valami frusztrált játszótéri anyuka vagy aki többnek és jobban képzeli magát mert szült!???

Szövegértés neked sem megy.

Fuss már neki még egyszer hátha sikerül.

SENKI nem mondta hogy nem szép dolog.

De NEM LESZ TŐLE TÖBB VAGY JOBB mint aki nem szült.

Próbáld meg értelmezni.

Köszi.

2020. jan. 15. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát mondjuk én nem akarok gyereket, de az teljesítmény fizikailag, hogy kipréselnek magukból a legérzékenyebb pontjukon egy nagy ordító több kilós gyereket. :D

Meg utána még lóg rajtuk hónapokig, évig, nem alhatnak stb.

2020. jan. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!