Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztétek már így? (allasinter...

Éreztétek már így? (allasinterju, munka)

Figyelt kérdés
Kb 10 allasinterjun voltam sehova nem vettek fel. Nagyon nehezen osszejott egy munka ahol már 3 éve dolgozom viszont rettegek attól, hogy ha netán valami okból onnan eljonnek soha többet nem lenne helyem sehol..) 24/n
2020. jan. 12. 20:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzateszem hogy bérnek mindenhol nagyon alacsony összeget adtam meg, hogy hátha. Próbáltam mindenhol normális lenni de legtöbbször úgy éreztem magam mint a legkinosabb orvosi vizsgálatok közepén..
2020. jan. 12. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet. Vagyok egy helyen, amit utálok. AZ előző héten voltam egy helyen, ahol más pozíciót ajánlottak fel, mint amire jelentkeztem. Voltam egy ismerkedős napon, közösen döntünk, kellünk-e egymásnak. Az interjúztató akarná, hogy menjek, de félő, ha mégsem jövök be, mint munkaerő, akkor két szék közé esek, ami a mai világban durva helyzetet tud teremteni.
2020. jan. 12. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen állásra pályáztatok?
2020. jan. 12. 21:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak irodai munka
2020. jan. 12. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
És mikhez értessz? Irodai alkalmazások, 10 ujjas vakírás?
2020. jan. 12. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem könnyü uj allast talani, meg akkor sem ha megvan/meglenne a megfelelö kvalifikacioja az embernek.

Mondok par peldat miert nem,

nö vagy - ferfit keresnek

50+ vagy - fiatal kell nekik, de "senior" tapasztalatokkal

bérigényt kérnek - megadsz egy versenykepes arat, mar be sem hivnak interjura

az öneletrajzodbol kiderül, hogy több evig külföldön dolgoztal

#1 azt gondoljak, neki ugyis van

#2 annyit ugysem tudunk neki fizetni

nö a HR-es - nem szabad szebbnek vagy okosabbnak tünnöd nála

tulkepzett vagy egy allasra - mit keres itt, nem gondolja komolyan. Ugyis le fog lepni a legelsö alkalomnal. Miert nem megy az ilyen a Zaudihoz.

Lassan ket eve keresek allast, ebböl a ket evböl sikerült egy evet ledolgoznom. Most is allaskeresö vagyok.

Ket eve minimalista eletmodot folytatunk, mert az embernek nincs üveggömje, hogy belenezzen es tudja mit hoz a jövö. Tartalek meg nem art ha van.

Szerencsesnek mondhatja magat az, akinek a munahelyi valtas lözött nincs üresjarata.

2020. jan. 13. 07:31
 7/7 anonim válasza:
50%
fiatal nőként nem kell aggódni, nekik mindig akad vmi koromreszelgetos munka
2020. jan. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!