Egyenjoguságért harcoló nők. Ha kitörne egy háború, bevonulnátok a seregbe a férfiakkal karöltve? Ugyanazt a kiképzést kapná mindenki, nemtől függetlenül. Azután mindenki menne a frontra, egyenlő esélyekkel.
Szóval... háború van, nők harcolnak a frontvonalon... és a kérdés elméleti. Ti melyik bolygón éltek?
Az egyenlőség ott el lett cseszve, hogy a nők kisebbek és gyengébbek.
És mivel én a "gyengébbik nem" tagja vagyok, eszem ágában sem lenne küzdeni férfiakkal, mert alapból hátránnyal indulnék. És ebből adódóan, ugyanazt a kiképzést sem kaphatnám, mert fizikailag kevesebbet bírok, szóval nem lennének egyenlőek az esélyek rohadtul.
Amúgy értem én a kérdést, és valahol jogos, mert én sem szeretem a feminácikat, azokat én is kiküldeném a frontra, de szerintem gáz, ha valaki azt gondolja, hogy ettől lesz a két nem egyenjogú, mert teljesítménytől függetlenül annak kéne lenni mindkettőnek, mivel férfi nincs nő nélkül, és nő se férfi nélkül.
Egy férfi erősebb, menjen ő a háborúba, és ne hánytorgassa egy nőnek, mert akkor ezzel az erővel a nő viszonzásképp, mondhatná hogy, ő meg szüljön gyereket.
Ezek a megkülönböztetések teljesen értelmetlenek, mert mindkettő nem másban jó, és mindkettőnek meg van a szerepe, amit akármennyire is szeretnénk felbolygatni, nagyrészt nem lehet.
Szerintem az egyenjogúsággal a legtöbb helyen nincs gond, és régen a feminizmussal sem volt (mivel, akkor volt még értelme, és nem a férfigyűlöletről szólt), de ma mikor már szavazhatunk, tanulhatunk, dolgozhatunk stb. teljesen értelmetlenné vált.
Ennek ellenére szerintem egyenlőek sosem leszünk, mert a férfiak többet bírnak, és ezzel nincs baj, azzal inkább, hogy vannak, akik folyton ezzel jönnek és felhasználják a nők ellen.
A férfiak nyugodtan nyírják egymást.
Nem elég nektek hogy otthon terrorizáljátok, veritek, elnyomjátok a nőket,most már nyíltan akarjátok öldösni őket.
Bár nekünk megérne egy próbát, hogy ha minden nőt megölnétek,utána mi lenne veletek? Egymást is halálra kúrnátok mint a börtönben teszitek, aztán felzabálnátok egymást és megdöglenétek:D
Micsoda töketlen férgek kommentelnek ide...
Az egyenjogúság, hogy egyeztethető nálad össze azzal, hogy fizikai fölénnyel rendelkezők ellen küldenél fizikailag gyengébbeket?
Az neked egyenjogúság,ha egy 50kg-s személyre ráküldesz 3-4 90-100kg-sat?
Ez pont, hogy a hímsovinácizmus netovábbja.
Vagy azért hal meg ma minden héten 1 nő Magyarországon családon belüli erőszak miatt,mert egyenjogúság van? Az egyenjogúság jegyében veritek, késelitek meg a gyerekeket és az egyenjogúság miatt erőszakolj meg az "apák" a saját kislányaikat? A férfi papok,tanárok azért molesztálnak kisfiúkat mert egyenjogúság van és mindenkivel egyenlö esélyekkel lehet szexelni? Azért dolgoztatjátok a nőket ugyanabban a munkakörben kevesebb fizetésért mert mindenki egyenlő esélyekkel indul?
Érdekes, de a nők nem ezt a fajta egyenjogúságot akarják, akkor fogunk alkotni egy másik fogalmat,mert ezt ti úgy értelmezitek, hogy ha egyenjogúság van, akkor nyugodtan lehet gyilkolni, verni, erőszakolni a nőket és a gyerekeket, egyenlő esélyekkel indulnak, ők tehetnek róla nem tudják megvédeni magukat.
Akik itt puffognak, hogy a nők nem csinálnak semmit, azok tudnak bármit egy párkapcsolatról, vagy csak megnézték a luxusfeleségeket a tv-ben és az alapján beszélnek?
Egy kapcsolatban általában ketten vannak, a férfi nem tud mindent egyedül megcsinálni. Az meg kicsit abszurd, hogy bármi fizikai munka van, akkor az ember áthívja apóst, tesót, havert segíteni. Tehát a nőnek eleve nincs más választása, minthogy segítsen.
Amikor gyerek voltam, a szüleim saját házat építettek. Anyám ugyanúgy ott volt, keverte a betont, lapátolt, hordta az anyagot, az én szobám falát például ő rakta. Ugyanúgy amikor fát kellett vágni, ott volt, és tologatta a talicskát. Mi is nemrég építkeztünk, barátnőm kint volt, ásta a lyukat a vízcsőnek, hordta az építőanyagot, adogatta a cuccokat. Múlthéten fát kellett vágni, kint volt, rakosgatta elém a fákat, vágni is akarta, de a láncfűrésztől azért féltem őt, így csak a hasogatást hagytam rá. Költözésnél ugyanúgy hordta őis és a volt lakótársunk(lány) a bútorokat, mint mi.
Anyósom ugyanúgy segít a férjének fát vágni, meg mi dent amit kell.
Egy pár hónapja eladtam a régi kályhámat a szomszédnak, a pasija megfogta az egyik felét, a nő rögtön fogta a másikat, és vitték. Nem volt hiszti, hogy ő nő és nem csinálja, mert nem akartak megfagyni, tehát át kellett vinni.
Ez csak egy pár példa volt, de én szinte mindenhol azt látom, hogy a nő ugyanúgy ott van és csinálja a ház körül a munkákat, mint a férfi. Persze vannak kivételek, de az nem a többség, mint ahogy itt állítják.
A kérdés meg értelmetlen. Az ország a jelenlegi seregét sem tudja normálisan felfegyverezni, szóval esélytelen, hogy háború esetén behívnák a nőket és az önként jelentkezőket is elutasítanák. Meg eleve nem úgy zajlanak manapság a háborúk, hogy megérje gyorstalmapón a frontra küldeni azembert.
28#
Nem A FÉRFIAK ölnek nőket és erőszakolnak gyerekeket. A pszichopaták, szociopaták és deviáns sz_rok tesznek ilyeneket. Ne told túl a feminácizmust...
Nők is ugyanúgy ölnek gyerekeket ha mar itt tartunk,nem csak a férfiak, ez tényleg hülyeség.
Aki öl nem normális, tök mindegy mi a neme
Örülök, hogy törölték a válaszomat, amiben felhívtam valamelyik válaszoló figyelmét, hogy "otthon sálat kötögetni" és a frontvonalon harcolni, az állításával ellentétben, nem ugyanolyan nehéz. Ez azt jelenti, hogy már a startnál elfogytak az érvek :D Azon sem lepődök meg, hogy a férfiak elleni gyűlöletbeszéd, ami itt megy, nem kerül törlésre.
De amúgy lehet, hogy maga a provokáció az, ami támogatva van, nemtől függetlenül, hiszen egyenjogúság van, ugye. Próbáljuk ki: szóval, kedves nők, miért dobjátok ki a gyerekeiteket a kukába, és miért kínoztok állatokat, hogy a kocsitok mögé kötitek őket és úgy futtatjátok?
Én mondjuk örülnék, ha semmi nem kerülne törlésre és végre lehetne egy nyomorult diszkurzust lefolytatni úgy, hogy a moderátorok nem törlik a jelentett válaszok 90%-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!