Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyenjoguságért harcoló nők....

Egyenjoguságért harcoló nők. Ha kitörne egy háború, bevonulnátok a seregbe a férfiakkal karöltve? Ugyanazt a kiképzést kapná mindenki, nemtől függetlenül. Azután mindenki menne a frontra, egyenlő esélyekkel.

Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 20:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem, mert nekem nem áll jól a terepszínű ruha. 26/N
2020. jan. 11. 20:39
 2/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem, még ha férfi lennék akkor se. Mert háború ellenes vagyok. Az égesz csak értelmetlen gyilkolászás, rombolás.
2020. jan. 11. 20:43
 3/33 anonim ***** válasza:
24%
Pont ezért vicces ez az egész feminizmus... ami tudjuk, csak addig tart, még nem kell a kanapét lecipelni az emeletről
2020. jan. 11. 20:52
 4/33 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó: arra azért igen kiváncsi lennék, hogy EGY férfi hogy cipel le egy kanapét az emeletröl!

Másrészt ennek a megjegyzésnek semmi köze az eredeti kérdéshez!

Ettöl függetlenül szerintem minden ember, a nemétöl függetlenül hülye, aki bevonul a seregbe háborúzni!

2020. jan. 11. 20:57
 5/33 anonim ***** válasza:
12%
3-as válaszoló, lany létemre teljesen egyetértek veled 😄
2020. jan. 11. 21:08
 6/33 anonim ***** válasza:
0%
4. van olyan ember aki letudná vinni egyedül is.
2020. jan. 11. 21:14
 7/33 anonim ***** válasza:
75%

"Egyenjoguságért harcoló nők. Ha kitörne egy háború, bevonulnátok a seregbe a férfiakkal karöltve?"

Ennek szerinted mi köze az egyenjogúsághoz?

Férfiak, menstruálnátok, ha egyenjogúak lennétek?

Ez hasonlóan ostoba kérdés.

Én alapvetően ellenzem a háborút, ne vonuljon be senki!

2020. jan. 11. 21:17
 8/33 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan azt gondolják egyesek, hogy háború esetén fegyverrel és lovakkal rohangálnának az emberek? Itt már rakéták, nukleáris fegyverek vannak, 2-t pislognánk és már ott feküdnénk holtan a földön (maradványok közt, vagy elporladva).
2020. jan. 11. 21:18
 9/33 anonim ***** válasza:
60%
3: Mért? Elég sokat szoktam fizetni érte. Férfi munkáért sokkal többet kell fizetni, mint női munkáért. Míg egy órás takarítás 2000 Ft, egy kanapé cipelése 15000 Ft-nál kezdődik.
2020. jan. 11. 21:19
 10/33 anonim ***** válasza:
87%

A férdiak minek mennek háborúzni, egymást legyilkolni ártatlanul, azért hogy a pöffeszkedő politikusoknak jó legyen? Ha a férfiak nem harcolnának, nem lenne háború, ennyi. Ha meg ölni akarják egymást Orbánért meg Trumpért, csak hajrá,nem tartja vissza őket senki.

És ha kitör a háború csak szóljanak rendes, erkölcsös, szent férfitársaiknak az ellenséges seregben, hogy ne akarjanak megölni senkit és akkor nem kell megvédeni minket.

2020. jan. 11. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!