Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Álmodoztál valaha, hogy egy...

Álmodoztál valaha, hogy egy luxusóra tulajdonosa vagy?

Figyelt kérdés

Legyünk szerények!

LOUIS MOINET METEORIS, csak tíz milliárd forintba kerül.

"180 millió éves meteorit darabkái kaptak helyet az óra belsejében"

2020. jan. 5. 13:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Úgyis a telefonon nézem meg mennyi az idő...
2020. jan. 5. 13:52
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

Azért nem ennyire fekete vagy fehér utolsóelőtti. Nem szabadna hogy ilyen ára legyen egy terméknek. Eleve nem kellene hogy minden csak termék legyen....nem ezek a fontos dolgok és nem szabadna az értékeket erre cserelni.

Mas kérdés hogy van akinek kenyérre sem telik mégis 5 gyereket vállal. Azzal en sem értek egyet. De azzal sem értek egyet hogy valami ennyit érjen amikor globálisan sokkal fontosabb dolgokra nincs pénz.

2020. jan. 5. 14:06
 13/23 Sunshinedoll ***** válasza:
68%

Bizonyos dolgokra nem bánok többet költeni, ha meggyőződésem, hogy a minősége kárpótolni fog, viszont egy bizonyos összeg felett már nem a minőséget, hanem a puccot fizeted meg, ami számomra viszont nem igazán lényeges.

Nekem pl. kvára nem fontos, hogy őskövek legyenek az órában. Nekem az kell, hogy mutassa az órát, nézzen ki szépen, és évekig használni tudjam, megbízható legyen. Ezért van 40ezres órám, nem 6ezres, és ezért nem 10milliárdos.

2020. jan. 5. 14:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nagyon ritkán hordok órát, illetve nem vágyok semmi luxustermékre. Se ékszerre se semmire.
2020. jan. 5. 14:20
 15/23 Metionin ***** válasza:
87%

Dehogy, én csak ilyen egyszerű emberke vagyok hogy saját házról és kutyáról álmodozom :D

Amúgy ha végtelen pénzem lenne SE, egyáltalán nem érdekelnek az órák, nem is hordok.

2020. jan. 5. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Már annak örülnék ha legalább egy kis lyukat tudnék venni hogy ne szobát kelljen bérelnem.
2020. jan. 5. 14:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez minden vágyam, meg egy gyémántbol készült magas helység ami az enyém.
2020. jan. 5. 15:13
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az aki arról kérdezett hogy a nőknek tetszik-e ha egy férfinak luxusórája van?
2020. jan. 5. 15:17
 19/23 anonim ***** válasza:
78%

Meteoritos s dínócsontos gyűrűről álmodoztam már.

Óráról nem. Az analóg órákat nem is szeretem.

2020. jan. 5. 19:15
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem, nem én vagyok.

Azért jó dolog ez, hogy a szupergazdagokat palira lehet venni, igazán röhejes faj. Főleg mikor képesek 40 ezer dollárt fizetni egyetlen éjszakáért egy luxus szállodában, 20 dollárt egy pezsgőért...

2020. jan. 5. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!