18-25év közótti lányok ti dohányoztok vagy sem?
Én sem dohányzok. Próbáltam sokszor, még rá is akartam szokni egy időben, de nem tudtam. Mára már nagyon megutáltam. Párommal, amikor összejöttünk cigizett, de sokat veszekedtünk, amiatt, hogy a szobában, autóban, mindenhol rágyújtott a jelenlétemben. Ezért meg az anyagiak miatt átszokott elektromosra, ezt is szívja mindenhol, de ez nem büdös, úgyhogy nem zavar.
22/L
Dohányzom 15 éves korom óta és most 18 vagyok..
Egyébként nem kell ítélkezni azok felett akik dohányoznak...
"nem kell ítélkezni azok felett akik dohányoznak"
Van benne valami, hiszen saját magukat ítélik el: tüdőbajra, gégerákra, ilyesmire. A gond csak az, hogy akik dohányoznak, a körülöttük élő nem dohányzókat is ilyesmikre ítélik. És akkor a dohányzás okozta tűzesetekről még nem is beszéltünk...
Nevetségesek vagytok, azzal hogy valaki melletted rágyújt az utcán tizedannyira sem mérgez mint egy db levegővétel a budapesti szmogból pl.
Az a minimális füst ami eljut hozzád ilyen esetben teljesen eltörpül az óriási általános légszennyezettség mellett.
Az a baj hogy idegbetegek vagytok és gyűlölitek azt aki rágyújt. Engem marhára nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!